Fiziğiniz iyi değilse değişik moda akımlarını denemeyin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dr.dre
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 662

dr.dre

Deneyimli
Şu an görüyorum da yok old money yok bilmem ne yok İtalyan kesim cart curt. Fizik iyi değilse bunlar gram iyi durmuyor haberiniz olsun.
Benim de fiziğim iyi değil. Hiç gidip de karnıma kadar kumaş pantolon giyip tişörtü pantolonun içine koymam mesela sırf old money takılacağım diye.

Bazı şeyleri kabul etmek lazım. Bu tarz şeyler uzun boylu ve fiziği düzgün olan arkadaşlara yakışıyor. Kısa biri giyince acayip abes duruyor. Sen ne kadar kendini sevsen de kendine onu yakıştırsan da kendini öyle güzel görsen da dışarıdan dalga konusu oluyorsun haberin olsun.

Çek bir jean üstüne de normal bir tişört bitti gitti. Olmayan şeyi zorlamanın anlamı yok. Bunun yerine Slim fit yerine normal kalıp giyerek salaş bir stil yaratabilirsin kendine. Ben öyle yapıyorum. Ne çok dar ne aşırı bol. Salaş bir tarz sade renkler. Fazla gösterişli desenlerden kaçın. Düz beyaz bir tişört üstüne siyah ceket altına da normal kalıp jean ya da eşofman altı.

Moda akımları parası olana güzel, salla.

İşin tuhaf tarafı parası olan böyle şeylere çok bulaşmıyor zaten. Orta ve alt tabaka çok daha fazla uğraşıyor bununla. Parası olan adam yataktan kalktığı gibi takılıyor. Zaten param var istediğimi elde edebilirim insanların ne düşündükleri umurumda bile değil kafasındalar.

İşin tuhaf tarafı parası olan böyle şeylere çok bulaşmıyor zaten. Orta ve alt tabaka çok daha fazla uğraşıyor bununla. Parası olan adam yataktan kalktığı gibi takılıyor. Zaten param var istediğimi elde edebilirim insanların ne düşündükleri umurumda bile değil kafasındalar.
Para kısmı işin bahanesi, moda ve kozmetiği bilirsin, güzel paralar dönüyor.

Parası olan adam moda yerine saatlere, arabalara ve takım elbise türevi resmi kıyafetlere bakar, akımları fakirler ve orta gelirliler takip ediyor.

Ben kısalık ile olayın alakasını anlamadım dost. 173 boya sahibim, geçen gün kız ile buluşmaya giderken likra pantolonun içine beyaz tişört soktum. Beyaz tişörtün içine beyaz atlet giymem dışında her şey on numara olmuştu ki beğenildi. Şu kısa uzun muhabeetine takılıp zırlamayı bırakmazsanız ömrünüz boyunca mutlu olamayacaksınız. 173 kısa sayılır mı bilmem ama görünüşümle çok çok mutluyum ben, tâbi bir zamanlar 40 CM kolum vardı ve fışkırıyordu tişörtten kollarım. Onun da etkisi var tâbi. Ama bunun da boyla alakası yok.

Ben kısalık ile olayın alakasını anlamadım dost. 173 boya sahibim, geçen gün kız ile buluşmaya giderken likra pantolonun içine beyaz tişört soktum. Beyaz tişörtün içine beyaz atlet giymem dışında her şey on numara olmuştu ki beğenildi. Şu kısa uzun muhabeetine takılıp zırlamayı bırakmazsanız ömrünüz boyunca mutlu olamayacaksınız. 173 kısa sayılır mı bilmem ama görünüşümle çok çok mutluyum ben, tâbi bir zamanlar 40 cm kolum vardı ve fışkırıyordu tişörtten kollarım. Onun da etkisi var tâbi. Ama bunun da boyla alakası yok.

Ben de 1.75'im ve bu gayet kısa bir boy dostum ama bunu sorun etmiyorum zaten. Sadece bacak boyum gövde boyuma göre çok kısa olduğundan belki sen benden çok daha uzun görünüyorsundur dışarıdan böyle kötü bir durum var. Her neyse.

Sorun boyun kısa olmasından serzeniş etme değil. Bunu göz önünde bulundurmamak sadece. Kısa boylu olmak dünyanın sonu değil zaten. Önemli olan Aura. Al Pacino 1.68 mesela ama adamdaki karizmanın 10'da 1'i yoktur benim 1.90 olan arkadaşımda.

Fiziğine dikkat etmeden giyilen moda akımları Aura'nın içine ediyor. Al pacino yüksek bel pantolon giyip tişörtü içine soksa -10000 Aura mesela.

Ben de 1.75'im ve bu gayet kısa bir boy dostum ama bunu sorun etmiyorum zaten. Sadece bacak boyum gövde boyuma göre çok kısa olduğundan belki sen benden çok daha uzun görünüyorsundur dışarıdan böyle kötü bir durum var. Her neyse.

Sorun boyun kısa olmasından serzeniş etme değil. Bunu göz önünde bulundurmamak sadece. Kısa boylu olmak dünyanın sonu değil zaten. Önemli olan Aura. Al Pacino 1.68 mesela ama adamdaki karizmanın 10'da 1'i yoktur benim 1.90 olan arkadaşımda.

Fiziğine dikkat etmeden giyilen moda akımları Aura'nın içine ediyor. Al pacino yüksek bel pantolon giyip tişörtü içine soksa -10000 Aura mesela.
Evet, torsom kısa biraz. Bacaklarım da uzun değil. Kısa bacaklı değilim de sen sanki çok takılıyorsun bu durumlara. Ülkenin boy ortalaması zaten 75 mi ne :D 75 niye kısa olsun, gayet orta boy bir boy. Z kuşağı fazla uzun biraz sadece.

E hani kısa boylu adama yakışmıyordu, bana gayet yakıştı. Madem senin bacakların kısa, o zaman sen de ona göre giyin. Ben kısayım senin tabirine göre ve kızın çok hoşuna gitti. Benim de hoşuma gitti.

Evet, torsom kısa biraz. Bacaklarım da uzun değil. Kısa bacaklı değilim de sen sanki çok takılıyorsun bu durumlara. Ülkenin boy ortalaması zaten 75 mi ne :D 75 niye kısa olsun, gayet orta boy bir boy. Z kuşağı fazla uzun biraz sadece.

E hani kısa boylu adama yakışmıyordu, bana gayet yakıştı. Madem senin bacakların kısa, o zaman sen de ona göre giyin. Ben kısayım senin tabirine göre ve kızın çok hoşuna gitti. Benim de hoşuma gitti.

Benim bacak bayağı kısa kanka gövdeme göre. Yani oturunca 1.82 1.83 adamla aynı oluyorum neredeyse. Boyum olduğundan da kısa duruyor bu yüzden. Bir pantolon alsam direkt paçadan 6-7 cm gidiyor.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt