Fizik, felsefe ve kimya öğrenmek için lise beklenmeli mi?

Yani 8'de gördüğünün biraz daha detaylısı. Eğer lise kimya, fizik, biyolojiye bakarsan çok derin olmadığını anlarsın.
Yani o zaman lisede istediğim kadar derinleşmeyecek. Yani liseye geçince okul dışında kendimin öğrenmesi gerekicek.

Yavaştan düzeyine göre Khan Academy ile başlayabilirsin. Anlamadığın yeri Gemini'ye atıp ortaokul düzeyinde anlat diyebilirsin.
Teşekkürler yapabilirim aslında.

Çok fazla bağlantı içeren bilgiler gerekiyor. Temel bilgin yoksa kuantum fiziğini anlayamazsın. Kimya için aynı şey geçerli. Felsefe başlayabilirsin.

Şimdi çalışsan bile bir şey anlamayacaksın yüksek ihtimalle, ve unutacaksın. Keşke bende 13 yaşında mutlu ve okuma hayali olan çocuk olsam her şeyimi değiştirirdim. Senin yerinde olmak çok istiyorum kardeşim iyi seçimler yap bu yaşlarında.

Teşekkür ederim dostum

Yeterli kapasiten varsa tek günde kimya veya biyolojinin 9. sınıf ilk dönemini bitirebilirsin. Fizik için 5 saat yeter de artar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…