Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

eneshysh

Yetkin
Makaleler
2
Yer
Antalya
Bir oyun geliştiricisi olarak arada aklıma gelen tınıları oyun müziklerine dönüştürmek istiyorum. Fakat müzik yapmakla olan bilgim bırak Fransız'ı, Bedevi bile olamaz. Aşağıya bazı müzik örnekleri koyacağım.

Bunları yapabilmek için enstrüman falan mı çalmak zorundayım? Yahut sadece FL Studio ile tıpkı modelleme yapar gibi bunlar sanal bir şekilde yapılabilir mi? Çoğunun orkestra olduğunu biliyorum ama 1/5 kalitesinde yapsam bile yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Aynen dediğiniz üzere tıpkı modelleme yapar gibi pek çok ses de sanal olarak üretilebilir. Apple'ın ücretsiz sunduğu GarageBand uygulamasını kullanarak bile profesyonel müzik üreten insanlar var hocam. Programlar üzerinde profesyonelleşmek lazım. Nasıl ki bir insan: ''Ben istediğim her şeyi 3 boyutlu olarak sanal alemde yapabilir miyim?'' diye sorduğunda, o kişiye: ''Tabii ki yapabilirsin. Bunun için de; 3ds Max, Blender, vs. kullanabilirsin.'' diyorsak benim size bu demiş olduğum şey de aynı. Böyle bir imkan var ama yapabilmek için belli yeterliliklere ve program bilgisine sahip olmak gerekiyor.
Aynen dediğiniz üzere tıpkı modelleme yapar gibi pek çok ses de sanal olarak üretilebilir. Apple'ın ücretsiz sunduğu GarageBand uygulamasını kullanarak bile profesyonel müzik üreten insanlar var hocam. Programlar üzerinde profesyonelleşmek lazım. Nasıl ki bir insan: ''Ben istediğim her şeyi 3 boyutlu olarak sanal alemde yapabilir miyim?'' diye sorduğunda, o kişiye: ''Tabii ki yapabilirsin. Bunun için de; 3ds Max, Blender, vs. kullanabilirsin.'' diyorsak benim size bu demiş olduğum şey de aynı. Böyle bir imkan var ama yapabilmek için belli yeterliliklere ve program bilgisine sahip olmak gerekiyor.

Çözüm