Detaylar
Kim cevapladı?yusufumm07
Üstün
Markası ne?
ZeQ
Uzman
Sandisk Ultra
Hocam yazma işlemini kapattığınız yere tekrar gelip 'Tam Denetim' seçeneğini işaretlemeyi denediniz mi?
ZeQ
Uzman
Böyle uyarı verdi.Rufus ile önyüklenebilir seçeneğini işaretleyip biçimlendirmeyi deneyin. Veya EaseUS Partition Master ile toolkit bölümünden yazma korumasını kaldırmayı deneyin.
Neresi orası bir şey yapmadım benHocam yazma işlemini kapattığınız yere tekrar gelip 'Tam Denetim' seçeneğini işaretlemeyi denediniz mi?
Dosya Ekleri
Hocam bu video ki gibi yazma işlemini kapattıysanız, aynı şekilde Tam Denetim'i işaretleyince düzeliyor.
ZeQ
Uzman
Hocam bu video ki gibi yazma işlemini kapattıysanız, aynı şekilde Tam Denetim'i işaretleyince düzeliyor.
Bu başka bir şey. Ben SD karttaki dosyaları silemiyorum. Silsem geri geliyor böyle bir sıkıntı var.
Başlığa flash bellek yazınca ben bu zannettim kusura bakmayın.Bu başka bir şey. Ben SD karttaki dosyaları silemiyorum. Silsem geri geliyor böyle bir sıkıntı var.
ZeQ
Uzman
Moderatör kendisi öyle yaptı bende şimdi fark ettim.Başlığa flash bellek yazınca ben bu zannettim kusura bakmayın.
Yeni konular
-
-
Okullarda test yapıp burs teklif eden dil kursları güvenilir mi?
- Torukojin Kaneki
-
-
Araç kaportasındaki derin çizikler ve hatalı rötuşlar (oje) nasıl düzeltilir?
- Hamza Ensar Sağlam
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- ziqxchampion
-
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri