Flaw wear ürünleri nasıl?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 305
  • Etiketler Etiketler
    nasıl
Pantolon aldım pek kaliteli bulmadım. Sanırsam ramazan bayramı zamanına denk gelmişti, 10 günde falan geldi kargo.
Keten gömlekleri güzel duruyordu ve fiyatı da uygun gelmişti ama öyle diyorsanız direkt vazgeçtim. Çünkü pantolonu kaliteli olmayan markanın üstü daha da dandiktir.

Güzel oversize keten gömlek bulamadım.

Pantolon almıştım, tahminimden çok daha büyük geldi ve param boşa gitti biraz. Dikkatli ol o yüzden, alacağın modele göre vs. değişir tabi ama ben kendi bedenimi seçmeme rağmen acayip büyük bir şey gelmişti.

Buradan farklı zamanlarda bir tane hoodie, iki tane eşofman altı aldım. Hoodie çok kalın ve tuhafiye tarzı hissettirdi. Eşofman altları da güzel oturdu fakat ilk aldığım çok ince ve cepleri ufacıktı. İkincisi de gayet iyi kalın ve cepleri derindi. Fiyatına göre iyi sayılabilir ürünleri. Ama pantolon, mont falan önermem buralardan.

Pantolon almıştım, tahminimden çok daha büyük geldi ve param boşa gitti biraz. Dikkatli ol o yüzden, alacağın modele göre vs. değişir tabii ama ben kendi bedenimi seçmeme rağmen acayip büyük bir şey gelmişti.

Terzi ile halledebilirsiniz aslında.

Buradan farklı zamanlarda bir tane hoodie, iki tane eşofman altı aldım. Hoodie çok kalın ve tuhafiye tarzı hissettirdi. Eşofman altları da güzel oturdu fakat ilk aldığım çok ince ve cepleri ufacıktı. İkincisi de gayet iyi kalın ve cepleri derindi. Fiyatına göre iyi sayılabilir ürünleri. Ama pantolon, mont falan önermem buralardan.

Gömlek bakıyorum.

Pull and Bear
Berskha
Zara
Mavi
H&M

Buralardan şaşmayın kardeşim. Paranız yoksa indirim bekleyin.
Param olmadığından değil de pek aradığım modeller yok burada. Örneğin, Mavi çoğu ürünü slimfit ürünler yapıyor. Diğer markalarda da keten gömlek göremedim ama yine bir araştıracağım. Bu tarz marka takıntım vardı benim de sizin gibi ama geçen ay butik bir mağazadan Trendyol’dan kumaş pantolon aldım ve aşırı hoşuma gitti. Ondan dolayı marka takıntım kalmadı.

Param olmadığından değil de pek aradığım modeller yok burada. Örneğin, Mavi çoğu ürünü slimfit ürünler yapıyor. Diğer markalarda da keten gömlek göremedim ama yine bir araştıracağım. Bu tarz marka takıntım vardı benim de sizin gibi ama geçen ay butik bir mağazadan Trendyol'dan kumaş pantolon aldım ve aşırı hoşuma gitti. Ondan dolayı marka takıntım kalmadı.

Bu marka fena değildir genelde beğeniyorlar. Gömleklerin dökümü vs hoş. Aradığın tarz olabilir.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt