Giyim FLO'da tüm ürünlere %15 indirim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BerkayZ87
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 165
  • Etiketler Etiketler
    indirim
İlk ürüne tıkladım ve indirim yok. Başka yerde 1000 TL daha ucuz. Olmayan HB indirimi spamlamayı bırakın bence.
Baktığın ürüne göre değişir. Umarım siz de muhalefet olmayı bırakırsınız bir gün.

2961 TL olan sadece 44 numara, yanlış olmasın.

Baktığın ürüne göre değişir. Umarım siz de muhalefet olmayı bırakırsınız bir gün.

Eki Görüntüle 199022

Eki Görüntüle 199023

2961 TL olan sadece 44 numara, yanlış olmasın.
Başlıkta “Tüm ürünler” yazmayın o zaman.
Şimdi bir tanesine daha baktım. Linkte 2.5 küsüre düşmüş. FLO’da bile halen daha ucuz. Yanlış yaptığınız sürece söylemekten çekinmeyeceğim.

Sizi tatmin etmek için kusursuzluklar prensi gibi bir şey olmamız gerek. Gerçi yazdığınız bu mesajda da Yazım ve Dil Kuralları, kural 4'ü ihlal ediyorsunuz ama görmezden gelelim bu seferlik. Sizi tatmin etmek için bir çabamız yok.

Ek olarak, linke girince tüm ürünler indirimde gözüküyor mu gözüküyor, biz buna bakıyoruz.

%15 indirim, butun urunlerde gecerli. "Diger saticilardan daha ucuza satiyoruz" diye bir tabir yok. Kendi bazinda ucuz mu, ucuz. Diger sitelerden ucuz olmasini ariyorsan, tek tek kontrol etmelisin. %15 indirim linki paylasip indirimsiz urun paylasimi yapmiyorum, boyle olsa hakliydin.

Sizi tatmin etmek için kusursuzluklar prensi gibi bir şey olmamız gerek.
Neyse onu yazın diyorum sadece. Tüm ürünlerde indirim yoksa yazmayın yanıltıcı başlık.

Gerçi yazdığınız bu mesajda da Yazım ve Dil Kuralları, kural 4'ü ihlal ediyorsunuz ama görmezden gelelim bu seferlik. Sizi tatmin etmek için bir çabamız yok.
Resimden önce boş satır var. Sonrasında metin yok, o yüzden kural ihlali de yok.

Neyse, zaten HB kategorisi ayrıymış. Kategoriyi engelliyorum, çözülür benim için.

Bu kategorinin amacı tek bir sitedeki indirimleri göstermek yani? Fine.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…