Selam! Evet, bugün sizlere uzun zamandır kullanmakta olduğum açık kaynak bir RSS istemcisini tanımak istiyorum. Karşınızda; Fluent Reader!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Fluent Reader, modern görünüşü ve kolay kullanımıyla beraber haber akışlarını RSS ile takip edenler için biçilmiş kaftan. Gerek yeni RSS kaynağı eklemenin kolaylığı olsun gerekse düzgün çalışan bir masaüstü bildirim sistemine sahip olması sayesinde RSS istemcileri arasında parlayan bir yazılım Fluent Reader. BSD-3 lisansına sahip olup açık kaynak olması da işin cabası.
- Fluent Reader aynı zamanda birçok farklı görüntüleme biçimini aynı anda sunabiliyor. Benim favorim dergi görünümü.
- Aynı zamanda Fluent Reader'ın cihazlar arası senkronizasyon özelliği de bulunuyor. İsterseniz RSS akışınızı Nextcloud, Feedbin gibi hizmetleri kullanarak başka cihazlarınız ile senkronize edebilirsiniz.
- KURULUM
Release Fluent Reader v1.1.4 · yang991178/fluent-reader
Features Support copying the error message for OPML imports. #516 Fixed bugs Updated dependencies to fix webp vulnerability. #598 #600 Updated RSS parser to improve RSS feed compatibility. #143github.com Fluent Reader - Free download and install on Windows | Microsoft Store
A modern desktop RSS reader. Open-source and cross-platform.apps.microsoft.com
Görünüm seçeneklerinin olduğu listenin konumu kaymış biraz, makale yazmakta amatör olduğum için görmezden gelin. Nasıl düzelteceğimi bilmiyorum. :'P