FM 2026 alınır mı?

27’de arayüzü düzeltirler mi peki?
Tek sorun arayüz değil. Arayüzü modla değiştirirsin. Oyunun mekaniklerini falan da doğru düzgün yapamıyorlar. Her maç kornerden gelişen kontra atakla gol yiyorsun. İstisnasız. Her maç değil hatta her korner kullandığında. Oyuncular topu ayağında tutamıyor. Saçma sapan triplere falan girip takımın moralini düşürüyorlar. Aşırı rezalet bir şey.

Zamanında ücretsiz aldıysanız modlayıp FM 24 oynayın.

Zaten fm son yıllarda arayüzü hep kötüydü ki oynaması hoşuma gittiği için alırım.
FM 17'den 24'e kadar arayüzü kötü olan bir tane oyun söylesene.

Editör dataların database'i büyük olursa çok yavaşlıyor oyun, default oynaması daha sağlıklı.

Football Manager evreninin kesinlikle en kötü oyunu. Arayüz değiştireceğiz diye oyunun içine etmişler. Alınmaz.

FM 2008'den beri FM oynuyorum, tum serilerden toplasan belki ciddili 10.000 saatten fazlasi vardir. FM 26'yi betadayken oynadim full para verip ve bu surecte 85 saat oynamistim. Beta bitince iade ettim Steam'de. Berbat bir oyun, arayuz zaten les gibi ama mac motoru falan da asiri bozuk. Cok fazla sacmalik var sakin alma. Yani arayuzu sevsen bile mac motorundan alinacak bir oyun degil. Bir takimin bir sezonda 7-8 kez 10'dan fazla gollu maci olamaz ama bu FM'de oluyor iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…