SF26

Üstün
Artık oyun acayip basit geliyor onu söyleyeyim, Beşiktaş'la 5. senemde 2. CL'mi falan aldım. Bayağı zorlayacak kariyerler lazım bana.

Oyunu zorlaştırmak kolay aslında. Meta taktik kullanmayıp wonderkidlere yönelmezseniz oyunun zorluğu artıyor. Takım önerim ise Aberdeen. İskoçya ligindeki rangers-celtic dominantlığını kırmak bayağı zor ve zevkli bir şey.

Oyunu zorlaştırmak kolay aslında. Meta taktik kullanmayıp wonderkidlere yönelmezseniz oyunun zorluğu artıyor. Takım önerim ise Aberdeen. İskoçya ligindeki rangers-celtic dominantlığını kırmak bayağı zor ve zevkli bir şey.
İskoçya ilk kariyerlerimden birisiydi hocam, Hearts ile çok dominant bir kariyerim var orada.
Meta taktikten ziyade FM'ye başladığımdan beri kullandığım taktiğim olan TakaPress 4-2-3-1'i kullanıyorum. Wonderkid satın almadan genellikle yaşlı oyuncuların yanına altyapıdaki gençleri alarak yükseliyorum. Beşiktaş'ta ara sezonda kontratı biten kim varsa teklif verip alabildiğimi alarak gittim, en pahalı transferim Santos'tan yakaladığım genç bir regen arkadaştı. Ona da 15 milyon sıktım, 2 sene sonra 125 milyona City'ye yolladım.

İskoçya ilk kariyerlerimden birisiydi hocam, hearts ile çok dominant bir kariyerim var orada.
Meta taktikten ziyade FM'ye başladığımdan beri kullandığım taktiğim olan takapress 4-2-3-1'i kullanıyorum. Wonderkid satın almadan genellikle yaşlı oyuncuların yanına altyapıdaki gençleri alarak yükseliyorum. Beşiktaş'ta ara sezonda kontratı biten kim varsa teklif verip alabildiğimi alarak gittim, en pahalı transferim Santos'tan yakaladığım genç bir regen arkadaştı. Ona da 15 milyon sıktım, 2 sene sonra 125 milyona City'ye yolladım.

Çok ilginç. Ben Fenerbahçe ile 180 pa wonderkid oyuncumu SL'yi kazandığım durumda dahi o fiyatlara satamıyorum benim oyunum buglu sanırım... 20M'e aldığım ve 50m€ fiyat biçilen oyuncuma €7.500.000 teklif falan veriyorlar. Kıl oldum bıraktım. 2025'i de o yüzden oynamıyorum...

İkinci bir önerim ise finansal olarak kötü başlayan takımlara yönelebilirsiniz. Schalke 04 gibi.

Çok ilginç. Ben Fenerbahçe ile 180 pa wonderkid oyuncumu SL'yi kazandığım durumda dahi o fiyatlara satamıyorum benim oyunum buglu sanırım... 20M'e aldığım ve 50m€ fiyat biçilen oyuncuma €7.500.000 teklif falan veriyorlar. Kıl oldum bıraktım. 2025'i de o yüzden oynamıyorum...

İkinci bir önerim ise finansal olarak kötü başlayan takımlara yönelebilirsiniz. Schalke 04 gibi.
Ben kontratları 5+3 yapıyorum sürekli, 3. sezonlarında opsiyonu kullandığım an teklifler uçuyor. Bir de Avrupa'da Galatasaray başarılı olabildiği için ülke katsayısı hızlıca yükseliyor.
Schalke'nin altyapısı inanılmaz güçlü, 3 sezonda direkt uçuyor takım. Taraftar sabırlı olduğu için de kolay kolay kovulmuyorsunuz, Cesena ile deneyeceğim. Bakalım neler olacak?

Kopenhag - Bodo Glimp - Ajax şampiyonlar liginde çok çekişmeli oluyor, FM de hiçbir zaman Meta bakmadım size de önermem bu tarz oyunları e-spor gibi oynanmasına karşıyım.