cansxxr

Yetkin
FM 24 indirdim fakat tkaımdların fotoğrafları yok oyuncuların resimleri yok. Modlama eklememiz gerekiyor nasıl yaparız? Ve doğru düzgün transfer bulamıyorum kolay yöntemi var mı? Oyunu daha yeni öğreniyorum, çözemedim bazı şeyleri. Soracağım biri de yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Lisans anlaşması olmadığından her oyuncunun resmi yokmuş hocam. Aşağıdaki mod ile gerçek fotoğrafları ekleyebiliyor muşsun.

Tamamdır teşekkürler bakacağım birazdan.

Soracağınız biri olmayabilir ama(yanlış anlamayın) YouTube var hocam. Tonlarca bununla alakalı video mevcut.

Evet YouTube var ama FM'deki merak ettiğim bazı seyler kafa karistirarak çıkıyor. Ögretmeye çalışan videoyu çeken insan FM'yi yeni oynayan birine değil de oynamış adama öğretir gibi öğretmeye çalışıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamdır teşekkürler bakacağım birazdan.

Evet YouTube var ama fmdeki merak ettiğim bazı seyler kafa karistirarak çıkıyor ogretmeye çalışan videoyu çeken insan FM'yi yeni oynayan birine değil de oynamış adama öğretir gibi öğretmeye çalışıyor.

ben bu videoyu izlemiştim hocam, işinizi görebilir.

Lisans anlaşması olmadığından her oyuncunun resmi yokmuş hocam. Aşağıdaki mod ile gerçek fotoğrafları ekleyebiliyor muşsun.

1725614549820.webp

Peki bunu nasıl yaparım? Maç ekranında altta oyuncuların resimleri var böyle daha rahat bir ayarmı açmam lazım yoksa bir modmu? Böyle küçük şeyleri YouTube'dan bulamıyorum işte YT var diyorlar ama bulunmuyor işte her şey.

İlk video olmadı aynısını yaptım fakat logolar gelmedi.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 81163

Peki bunu nasıl yaparım? Maç ekranında altta oyuncuların resimleri var böyle daha rahat bir ayarmı açmam lazım yoksa bir modmu? Böyle küçük şeyleri YouTube'dan bulamıyorum işte YT var diyorlar ama bulunmuyor işte her şey.

İlk video olmadı aynısını yaptım fakat logolar gelmedi.
Burada en iyi 3 tema var siz hangisini beğenirseniz. onu indirin.

buda kurulum videosu