FM24 gelmemiş ama ondan öncekiler gelmiş. Teknik bilgisini bilen arkadaşlar gelip gelmeyeceğini biliyorlar mı merak ettim?
Detaylar
Kim cevapladı?Anlamadım.
- Makaleler
- 23
Denuvo ile korunuyor oyun anladigim kadariyla. Denuvo'ya sahip oyunlari su an icin kirmak mumkun degil. Bu sebeple Fitgirl'e dusmeyecek uzun bir sure.
AlbertoTigre
Becerikli
Bu kırıcılar neden bıraktı işi veya uğraşmıyorlar? Önceden bayağı meşurlardı kırılamaz dediklerini aynı gün kırıyorlardı. Şu an Denuvo'nun kırığı çok az mevcut hele ki FIFA serilerinde 20'den sonra hiç yok. Şu sıralar oyunu oynamak istedim fakat ne kırık vardı ne oyunu alabiliyordum. Kırık kültürü yavaş yavaş tarihe gömülüyor.
Kırıkları kullanma şeklim şudur bu arada oyunu oynarım beğenirim ileride indirimde alırım değecek bir oyun ise. Zaten değmiyorsa oyunu bırakıp daha da açmam. Demo gibi kullanıyorum yanlış anlaşılmasın.
Kırıkları kullanma şeklim şudur bu arada oyunu oynarım beğenirim ileride indirimde alırım değecek bir oyun ise. Zaten değmiyorsa oyunu bırakıp daha da açmam. Demo gibi kullanıyorum yanlış anlaşılmasın.
Yutka46
Uzman
Crackerlar işi bırakmadı. Crack oyunlar hala çıkıyor, Denuvo korumasına sahip olmayanlar anında kırılıyor. Yani korsan devrinin bittiği falan yok. Sadece özellikle Denuvo olmak üzere bazı korumalara sahip oyunlar geç kırılıyor. Denuvo bunun en büyük örneği. EMPRESS kırıyordu ama o bıraktığı zaman durdu diyebilirim. Şu anda Denuvo korumasını kırabilen yok, uğraşan da olduğunu zannetmiyorum.Bu kırıcılar neden bıraktı işi veya uğraşmıyorlar? Önceden bayağı meşurlardı kırılamaz dediklerini aynı gün kırıyorlardı. Şu an Denuvo'nun kırığı çok az mevcut hele ki FIFA serilerinde 20'den sonra hiç yok. Şu sıralar oyunu oynamak istedim fakat ne kırık vardı ne oyunu alabiliyordum. Kırık kültürü yavaş yavaş tarihe gömülüyor.
- Makaleler
- 5
FitGirl oyun kırmıyor zaten, hâlihazırda kırılmış oyunları yeniden paketliyor. Dolayısıyla, oyun kırılırsa FitGirl de yeniden paketleyip kendi sitesinde yayınlar. Oyun kırılmazsa, FitGirl'ün yapabileceği bir şey yok.
Korsan camiası eskiye göre çok daha durgun ama. O eski rekabet, o eski heves yok. Denuvo korumasına sahip olmayan o oyunlar aslında kırılmıyor. Yalnızca launcher'ın kendi koruması bypass ediliyor. Yani biraz üstünde dursa herkesin yapabileceği bir iş. Gerçek anlamda korumaya sahip oyunların kırılması çok uzun sürüyor. Tabii korumaların da bir hayli gelişmesi bir başka etken.Crackerlar işi bırakmadı. Crack oyunlar hala çıkıyor, Denuvo korumasına sahip olmayanlar anında kırılıyor. Yani korsan devrinin bittiği falan yok. Sadece özellikle Denuvo olmak üzere bazı korumalara sahip oyunlar geç kırılıyor. Denuvo bunun en büyük örneği. EMPRESS kırıyordu ama o bıraktığı zaman durdu diyebilirim. Şu anda Denuvo korumasını kırabilen yok, uğraşan da olduğunu zannetmiyorum.
Yutka46
Uzman
Evet eskiden efsane isimler vardı bir sürü. Steam DRM vb. oyunlar ile çıkış yapanlar kolayca kırılıyor evet, ha korumanın bypass edilmesi ha kırılması kırıldı diye ifade etmek bir kalıp diyebiliriz.FitGirl oyun kırmıyor zaten, hâlihazırda kırılmış oyunları yeniden paketliyor. Dolayısıyla, oyun kırılırsa FitGirl de yeniden paketleyip kendi sitesinde yayınlar. Oyun kırılmazsa, FitGirl'ün yapabileceği bir şey yok.
Korsan camiası eskiye göre çok daha durgun ama. O eski rekabet, o eski heves yok. Denuvo korumasına sahip olmayan o oyunlar aslında kırılmıyor. Yalnızca launcher'ın kendi koruması bypass ediliyor. Yani biraz üstünde dursa herkesin yapabileceği bir iş. Gerçek anlamda korumaya sahip oyunların kırılması çok uzun sürüyor. Tabii korumaların da bir hayli gelişmesi bir başka etken.