Format atmak için Flash bellek önerisi

xrs

Uzman
Yer
Konoha
16 GB modeller sanırım format atmak için yeterli. Format harici hiçbir şey için kullanmayacağım, o yüzden 32 GB gibi şeylere ihtiyacım yok. 8 GB format için sıkıntı çıkartmıyorsa 8 GB bile olur. Sülük gibi yavaş olmasın yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yıllardır 8 GB Toshiba USB'me milyonlarca kez ISO yazdım gayet yetiyor.
Moderatör arkadaş gereksiz bir düzenleme yapıp "8 GB mi yoksa 16 GB mi" diye sorduğumu düşünmüş fakat ben flash bellek sormak için açtım konuyu. 8 GB yeterliyse o da olur diye yazmamın sebebi de o. Yani bildiğiniz kaliteli hızlı bir flash bellek varsa önerebilirseniz, link atabilirseniz sevinirim.

Bütçe nedir?

Bütçe yok çünkü 8-16 GB flash bellek ne kadar pahalı olabilir ki? 150-200₺ diyelim yine de. Süper bir şey olmasına gerek yok; sülük gibi olmasın, formatımı atayım yeter.

Son düzenleme:

16 GB'lık modeli nedense çok pahalı. Alacaksanız 32'lik alın Ventoy falan kurarsınız belki.
yıllardır bir adet 8 bir adet 32lik var. 32likte Ventoy 8likte de birine lazım olunca vermelik götürmelik windows yazılı. Sık sık windows kurmuyorsunuz usbnin hızıdır şudur budur vs çok bir fark olduğunu ŞAHSEN düşünmüyorum. Bulduğunuz en yakın, kabuledilebilir seviyede ve en ucuzu alın geçin.

ventoy önerildiğini gördüm... ağlıyorum.

İfadeler: xrs
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…