Kağangncr Uzman Katılım 5 Aralık 2024 Mesajlar 71 Çözümler 1 Beğeniler 16 29 Aralık 2025 #1 Formattan sonra masaüstünde sağ tıklama çalışmıyor bazen, PC yeniden başaltınca düzeliyor.
Çözüm Valknut 29 Aralık 2025 Kağangncr dedi: 2 kez indirdim oradan aynı yaptı. Genişletmek için tıkla... Epic Games yüklü mü? Başlangıç ayarlarında otomatik açılınca bug yapıp bunun gibi hatalara sebep olduğunu okumuştum Reddit sayfasında.
Kağangncr dedi: 2 kez indirdim oradan aynı yaptı. Genişletmek için tıkla... Epic Games yüklü mü? Başlangıç ayarlarında otomatik açılınca bug yapıp bunun gibi hatalara sebep olduğunu okumuştum Reddit sayfasında.
Utku92 Üstün Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 2.812 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 1.639 29 Aralık 2025 #2 ISO'da sıkıntı vardır belki. Microsoft sitesinden indirip deneyin tekrar formatlayın. Artı 0 Eksi
KS KS Kağangncr Uzman Katılım 5 Aralık 2024 Mesajlar 71 Çözümler 1 Beğeniler 16 29 Aralık 2025 #3 Utku92 dedi: ISO'da sıkıntı vardır belki. Microsoft sitesinden indirip deneyin tekrar formatlayın. Genişletmek için tıkla... 2 kez indirdim oradan aynı yaptı. Artı 0 Eksi
Utku92 dedi: ISO'da sıkıntı vardır belki. Microsoft sitesinden indirip deneyin tekrar formatlayın. Genişletmek için tıkla... 2 kez indirdim oradan aynı yaptı.
Valknut Becerikli Katılım 28 Kasım 2025 Mesajlar 186 Çözümler 1 Beğeniler 79 Yer Antalya 29 Aralık 2025 #4 Kağangncr dedi: 2 kez indirdim oradan aynı yaptı. Genişletmek için tıkla... Epic Games yüklü mü? Başlangıç ayarlarında otomatik açılınca bug yapıp bunun gibi hatalara sebep olduğunu okumuştum Reddit sayfasında. Artı 0 Eksi Çözüm
Kağangncr dedi: 2 kez indirdim oradan aynı yaptı. Genişletmek için tıkla... Epic Games yüklü mü? Başlangıç ayarlarında otomatik açılınca bug yapıp bunun gibi hatalara sebep olduğunu okumuştum Reddit sayfasında.
KS KS Kağangncr Uzman Katılım 5 Aralık 2024 Mesajlar 71 Çözümler 1 Beğeniler 16 29 Aralık 2025 #5 Valknut dedi: Epic Games yüklü mü? Başlangıç ayarlarında otomatik açılınca bug yapıp bunun gibi hatalara sebep olduğunu okumuştum Reddit sayfasında. Genişletmek için tıkla... Evet açık kendi açılıyor otomatik olarak da onu kapatıp deneyeyim bir daha olmazsa yazayım sorun yaşayan olursa yararlanır. Artı 0 Eksi
Valknut dedi: Epic Games yüklü mü? Başlangıç ayarlarında otomatik açılınca bug yapıp bunun gibi hatalara sebep olduğunu okumuştum Reddit sayfasında. Genişletmek için tıkla... Evet açık kendi açılıyor otomatik olarak da onu kapatıp deneyeyim bir daha olmazsa yazayım sorun yaşayan olursa yararlanır.