Çözüldü Format sonrası "Windows yüklemesi devam edemiyor" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Vantilator

Çalışkan
Bilgisayar işletim sistemini Windows 10 LTSC'den Windows 10'a alırken USB'yi bilgisayara takmış, kurulumu gerçekleştiğimde bilgisayar kapandı. Sonrasında "Windows YÜKLE bilgisayar beklenmedik şekilde yeniden başlatıldı veya beklenmeyen bir hatayla karşılaştı. Windows yüklemesi devam edemiyor. Windows'u yüklemek için bilgisayarı yeniden başlatmak üzere "Tamam"ı tıklatın ve yüklemeyi yeniden başlatın" hatası aldım. Tamama tıkladığımda bilgisayar yeniden başlayıp aynı hatayı veriyor lütfen yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bilgisayarı yeniden başlatırken USB takılı olsa da olmasa da aynı hatayı veriyordu. Windows yükle hatası ekranındayken Shift F10 ile CMD'yi açıp Regedit yazdıktan sonra HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\setup\Status\ChildCompletion adresindeki setup.exe'ye çift tıkladıktan sonra değeri 3 yaptım ve sonrasında ekrandaki hataya tamama bastım. Bu sırada USB takılı değildi ve birkaç dakika bilgisayar ekranında lütfen bekleyin yazdıktan sonra Windows kurulumuna devam ettim. Sorunum çözüldü teşekkürler.
Bilgisayar işletim sistemini Windows 10 LTSC'den Windows 10'a alırken USB'yi bilgisayara takmış, kurulumu gerçekleştiğimde bilgisayar kapandı. Sonrasında "Windows yükle bilgisayar beklenmedik şekilde yeniden başlatıldı veya beklenmeyen bir hatayla karşılaştı. Windows yüklemesi devam edemiyor. Windows'u yüklemek için bilgisayarı yeniden başlatmak üzere "tamam"ı tıklatın ve yüklemeyi yeniden başlatın" hatası aldım. Tamama tıkladığımda bilgisayar yeniden başlayıp aynı hatayı veriyor lütfen yardımcı olur musunuz?

Tekrardan format atın USB'den başlatıp.

Bilgisayarı yeniden başlatırken USB takılı olsa da olmasa da aynı hatayı veriyordu. Windows yükle hatası ekranındayken Shift F10 ile CMD'yi açıp Regedit yazdıktan sonra HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\setup\Status\ChildCompletion adresindeki setup.exe'ye çift tıkladıktan sonra değeri 3 yaptım ve sonrasında ekrandaki hataya tamama bastım. Bu sırada USB takılı değildi ve birkaç dakika bilgisayar ekranında lütfen bekleyin yazdıktan sonra Windows kurulumuna devam ettim. Sorunum çözüldü teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt