Çözüldü Format sonrası bozuk görüntü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cansxxr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 280
  • Etiketler Etiketler
    format hata
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

cansxxr

Becerikli
Format attım ve bu sorun var. Bütün seçenekleri denedim ama olmadı. Yeniden format mı atmam lazım? Çözümü var mı?

Dosya Ekleri

• IMG_20240706_181643.webp
    IMG_20240706_181643.webp
    974,5 KB · Görüntüleme: 72
Bozuk ekran kartı gibi gördüm ama güvenli modda DDU ile sürücüyü silip kendin emin olabilirsin.

Hocam pardon görsel bu değildi siteye attığında nedense böyle oluyor şu an. Şöyle anlatayım önümde İngilizce şekilde kurulum USB'si ile onarın filan diyor bir de safe modda çalıştırma seçenekleri var. Ama hiçbirinde açılmıyor tekrar aynı ekran geliyor.

Hocam pardon görsel bu değildi siteye attığında nedense böyle oluyor şu an. Şöyle anlatayım önümde İngilizce şekilde kurulum USB'si ile onarın filan diyor bir de safe modda çalıştırma seçenekleri var. Ama hiçbirinde açılmıyor tekrar aynı ekran geliyor.

Görsel bozuk çekilmiş zaten yanlış olmuş.

Bootloader bozuk olabilir. Yeni format attiginizi soylemissiniz, tekrar atmayi deneyebilirsiniz. Ben yine de onceki konunuzda soyledigim gibi, elinizdeki ISO'nun veya USB bellegin bozuk oldugunu dusunmekteyim.

Bende şu an öyle düşünüyorum tekrar deneyeceğim olmadı bekleyeceğim ama USB'yi nasıl hazırlayacağım bilgisayar açılmadan bilmiyorum. ISO2USB de açılmıyor telefonda.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt