Format sonrası sistem güncelleme kısmında donuyor, açılmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Keremefe_1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 61
  • Etiketler Etiketler
    format

Keremefe_1

Uzman
Sistemim Windows 10'du. İlk önce onu Windows Update kısmından Windows 11'e yükselttim, sonra da direkt Windows üzerinden her şeyi sil diyerek format attım. Ama görseldeki ekranda olduğu gibi PC açılırken o güncelleme kısmı donup kalıyor ve PC açılmıyor.

Tab tuşuna basıp post etme mesajına bakar mısın? Csm kapatman gerekebilir, Secure Boot ayarlarını gözden geçirmek lazım.

Dosya Ekleri

• image.webp
    2,1 MB · Görüntüleme: 8
Bu menüden bahsediyorsunuz sanırım.

Bu arada cihaz otomatik onarım menüsüne atıyor açınca.

Kaç tane SSD var? Windows'u kurduğun SSD'yi; BIOS'a girip boot menüsünden 1. sıraya alıp F10 yapıp çıkar mısın? Kullandığın ISO dosyası da hatalı olabilir.

Kaç tane SSD var? Windows'u kurduğun SSD'yi; BIOS'a girip boot menüsünden 1. sıraya alıp F10 yapıp çıkar mısın? Kullandığın ISO dosyası da hatalı olabilir.
ISO dosyasından format atmadım windows un kendi bu bilgisayarı sıfırla yerinden sıfırladım

Neden Windows 11'e geçtinizki ekran kartını masaüstünde bile yoran çok gereksiz ağır ve acayip buglu bir işletim sistemi bence Windows 10'a dönün.

Artı -1 Eksi
Neden Windows 11'e geçtinizki ekran kartını masaüstünde bile yoran çok gereksiz ağır ve acayip buglu bir işletim sistemi bence Windows 10'a dönün.

Değişmek için öylesine yapmıştım zaten format atacaktım tek tek tüm dosyaları silmeye üşendiğim için ve bilgisayarda biraz rahatlasın diye.

Değişmek için öylesine yapmıştım zaten format atacaktım tek tek tüm dosyaları silmeye üşendiğim için ve bilgisayarda biraz rahatlasın diye.

Format atabiliyorsan, yani kaybedecek dosyaların yoksa, temiz kurulum yapman daha iyi olur. Microsoft'un sitesinden orijinal ISO yazdırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…