madnezs Çalışkan Katılım 17 Şubat 2026 Mesajlar 9 Beğeniler 0 19 Nisan 2026 #1 Ben daha yeni CPU-Z indirdim, az önce kaldırdım virüsten dolayı ama format atacağım. Yedeklerimi format sonrası tekrar aktarsam sorun olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Nisan 2026
Ben daha yeni CPU-Z indirdim, az önce kaldırdım virüsten dolayı ama format atacağım. Yedeklerimi format sonrası tekrar aktarsam sorun olur mu?
Hasan Merkit Moderasyon Üyesi Moderatör Gelişen Oyun Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 4.991 Makaleler 14 Çözümler 100 Beğeniler 8.091 19 Nisan 2026 #2 madnezs dedi: Ben daha yeni CPU-Z indirdim, az önce kaldırdım virüsten dolayı ama format atacağım. Yedeklerimi format sonrası tekrar aktarsam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Neden sorun olsun? Yedek aldığınız dosyalar arasında uzantısı EXE olanlar varsa virüs onlara bulaşabilir. Diğer uzantılara bulaşması pek yaygın değildir. Windows kurulumu sonrasında Windows Defender'i de hiçbir zaman kapatmayın.
madnezs dedi: Ben daha yeni CPU-Z indirdim, az önce kaldırdım virüsten dolayı ama format atacağım. Yedeklerimi format sonrası tekrar aktarsam sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Neden sorun olsun? Yedek aldığınız dosyalar arasında uzantısı EXE olanlar varsa virüs onlara bulaşabilir. Diğer uzantılara bulaşması pek yaygın değildir. Windows kurulumu sonrasında Windows Defender'i de hiçbir zaman kapatmayın.