Çözüldü Format USB ile Windows 10 kurulu USB aynı şey mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kertenkele.2001

Başarılı
Sorum başlikta belirttiğim gibi, aynı şey mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam terimler karmaşası yaşamayın. Windows 10 ISO dosyasını eğer Rufus aracılığıyla USB'ye yazdırdıysanız o kurulum USB'si olur. Ancak eğer Windows 10 kurulum ekranından USB belleğe Windows 10 kurduysanız o Windows 10 kurulu USB olur.
Yani genelde aynı anlamda kullanılıyor ancak Windows'u Ventoy aracılığı ile live bir şekilde çalıştırmak da mümkün. Bunun için imaj yapan ve kullanan kişiler var. Veya Yener hocamın dediği gibi direkt belleğe de kurulmuş olabilir.

Hocam terimler karmaşası yaşamayın. Windows 10 ISO dosyasını eğer Rufus aracılığıyla USB'ye yazdırdıysanız o kurulum USB'si olur. Ancak eğer Windows 10 kurulum ekranından USB belleğe Windows 10 kurduysanız o Windows 10 kurulu USB olur.

Çözüm

Tamam hocam anladim, teşekkür ederim, Rufus üzerinden kurmuştum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorum başlikta belirttiğim gibi, aynı şey mi?
Windows to go USB üzerinden çalışan bir işletim sistemidir Windows ile aynıdır tek farkı USB üzerinden çalışır USB Windows setup ise farklı bir şeydir bilgisayara Windows kurmak için kullanılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…