Yusuf Kerem Yetkin Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 568 Makaleler 2 Çözümler 7 Beğeniler 660 Yer Gonton,Grove Street 28 Şubat 2025 #1 İnterneti kurulumda bypass ettim. Şimdi ne yapacağım? İnternet olmadığı için hiçbir şey yapamıyorum. @Recep Baltaş Son düzenleme: 28 Şubat 2025
İnterneti kurulumda bypass ettim. Şimdi ne yapacağım? İnternet olmadığı için hiçbir şey yapamıyorum. @Recep Baltaş
Çözüm stormhawks47 28 Şubat 2025 Yusuf Kerem dedi: Lenovo LOQ 15ıax9. Genişletmek için tıkla... Bu 2 ağ driverını telefondan indirip kablo ile PC'ye atıp kur sorunun çözülmesi lazım. https://pcsupport.lenovo.com/tr/tr/products/laptops-and-netbooks/gaming-series/loq-15iax9i/downloads/driver-list
Yusuf Kerem dedi: Lenovo LOQ 15ıax9. Genişletmek için tıkla... Bu 2 ağ driverını telefondan indirip kablo ile PC'ye atıp kur sorunun çözülmesi lazım. https://pcsupport.lenovo.com/tr/tr/products/laptops-and-netbooks/gaming-series/loq-15iax9i/downloads/driver-list
ReloadingData Yetkin Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 695 Çözümler 15 Beğeniler 503 28 Şubat 2025 #2 Yusuf Kerem dedi: İnterneti kurulumda bypass ettim. Şimdi ne yapacağım? İnternet olmadığı için hiçbir şey yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Başka bilgisayar var ise anakart sürücülerini indir flash belleğe at format attığın bilgisayara yükle. Artı 0 Eksi
Yusuf Kerem dedi: İnterneti kurulumda bypass ettim. Şimdi ne yapacağım? İnternet olmadığı için hiçbir şey yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Başka bilgisayar var ise anakart sürücülerini indir flash belleğe at format attığın bilgisayara yükle.
KS KS Yusuf Kerem Yetkin Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 568 Makaleler 2 Çözümler 7 Beğeniler 660 Yer Gonton,Grove Street 28 Şubat 2025 #3 ReloadingData dedi: Başka bilgisayar var ise anakart sürücülerini indir flash belleğe at format attığın bilgisayara yükle. Genişletmek için tıkla... Telefonu bilgisayara bağlayamaz mıyım? ReloadingData dedi: Başka bilgisayar var ise anakart sürücülerini indir flash belleğe at format attığın bilgisayara yükle. Genişletmek için tıkla... Çok karmaşık. Artı 0 Eksi
ReloadingData dedi: Başka bilgisayar var ise anakart sürücülerini indir flash belleğe at format attığın bilgisayara yükle. Genişletmek için tıkla... Telefonu bilgisayara bağlayamaz mıyım? ReloadingData dedi: Başka bilgisayar var ise anakart sürücülerini indir flash belleğe at format attığın bilgisayara yükle. Genişletmek için tıkla... Çok karmaşık.
ReloadingData Yetkin Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 695 Çözümler 15 Beğeniler 503 28 Şubat 2025 #4 Yusuf Kerem dedi: Telefonu bilgisayara bağlayamaz mıyım? Çok karmaşık. Genişletmek için tıkla... USB ile bağlarsın. İnternete çıkışını verip sürücüleri indirebilirsin. Artı 0 Eksi
Yusuf Kerem dedi: Telefonu bilgisayara bağlayamaz mıyım? Çok karmaşık. Genişletmek için tıkla... USB ile bağlarsın. İnternete çıkışını verip sürücüleri indirebilirsin.
KS KS Yusuf Kerem Yetkin Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 568 Makaleler 2 Çözümler 7 Beğeniler 660 Yer Gonton,Grove Street 28 Şubat 2025 #5 ReloadingData dedi: USB ile bağlarsın. İnternete çıkışını verip sürücüleri indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Anlamadım hocam Artı 0 Eksi
ReloadingData dedi: USB ile bağlarsın. İnternete çıkışını verip sürücüleri indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Anlamadım hocam
4 409 Üstün Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 3.336 Makaleler 3 Çözümler 28 Beğeniler 2.777 28 Şubat 2025 #6 Ethernet veya başka bir PC yardımıyla sürücüleri alıp kur. Artı 0 Eksi
4 470 Uzman Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 575 Makaleler 2 Çözümler 3 Beğeniler 319 28 Şubat 2025 #7 Yusuf Kerem dedi: Anlamadım hocam Genişletmek için tıkla... Hocam telefonu bilgisayara USB ile bağlayın. Daha sonra aygıt yöneticisine girip ağ ve eksik sürücülerin özelliklerine bakıp donanım kimliğini bulun ve telefonda aratın. Daha sonra bulduğun dosyaları indirip USB ile bilgisayara gönder. Artı 0 Eksi
Yusuf Kerem dedi: Anlamadım hocam Genişletmek için tıkla... Hocam telefonu bilgisayara USB ile bağlayın. Daha sonra aygıt yöneticisine girip ağ ve eksik sürücülerin özelliklerine bakıp donanım kimliğini bulun ve telefonda aratın. Daha sonra bulduğun dosyaları indirip USB ile bilgisayara gönder.
KS KS Yusuf Kerem Yetkin Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 568 Makaleler 2 Çözümler 7 Beğeniler 660 Yer Gonton,Grove Street 28 Şubat 2025 #8 ReloadingData dedi: USB ile bağlarsın. İnternete çıkışını verip sürücüleri indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Wi-Fi surucusunu indirip Windows 11 flashına atabilir miyim? Artı 0 Eksi
ReloadingData dedi: USB ile bağlarsın. İnternete çıkışını verip sürücüleri indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Wi-Fi surucusunu indirip Windows 11 flashına atabilir miyim?
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.127 Makaleler 104 Çözümler 1.593 Beğeniler 45.866 Yer İstanbul 28 Şubat 2025 #9 Yusuf Kerem dedi: Wi-Fi surucusunu indirip Windows 11 flashına atabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Atabilirsin. Artı 0 Eksi
Yusuf Kerem dedi: Wi-Fi surucusunu indirip Windows 11 flashına atabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Atabilirsin.
KS KS Yusuf Kerem Yetkin Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 568 Makaleler 2 Çözümler 7 Beğeniler 660 Yer Gonton,Grove Street 28 Şubat 2025 #10 409 dedi: Ethernet veya başka bir PC yardımıyla sürücüleri alıp kur. Genişletmek için tıkla... Ethernet çekemem. Recep Baltaş dedi: Atabilirsin. Genişletmek için tıkla... Abi çok teşekkür ederim kralsın. Son düzenleme: 28 Şubat 2025 Artı 0 Eksi
409 dedi: Ethernet veya başka bir PC yardımıyla sürücüleri alıp kur. Genişletmek için tıkla... Ethernet çekemem. Recep Baltaş dedi: Atabilirsin. Genişletmek için tıkla... Abi çok teşekkür ederim kralsın.