Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TekTabanca

Uzman
Bilgisayara format attıktan sonra başlıktaki bu hatayla karşılaştım. Yeni SSD almıştım, sıfır kurulum yaptım.
Fotoğrafta görüldüğü üzere Intel arayüzünde sürüm notlarını görüntüleyemiyorum. Acaba disktemi sorun var? Yardımcı olur musunuz?

1755711747832.webp

Son düzenleme:
Çözüm
Bilinmeyen Hesap bazı kullanıcıların sisteminde bulunabilen bir şey. İçiniz rahat olsun. Araştırdığım zaman Microsoft'un forumunda da normal olduğu söylenmiş.

Bu sorunun sebebi bilgisayarınızda WebView2 Runtime yüklü olmamasından kaynaklı sanırım. Bazı programlar buna ihtiyaç duyabiliyor.

Bu sitede aşağıda bulunan "Evergreen Standalone Installer" bölümünde bulunan "x64" seçeneğini indirebilir misiniz? Bu sizin sorununuzu çözecektir diye düşünüyorum.
Diskinde bir sorun olduğunu zannetmiyorum. Sana söylediği yoldaki "EBWebView" ismindeki klasörü masaüstüne taşıyıp tekrar deneyebilir misin? Dikkat et, kopyalama, taşı.
Merhabalar diske sağ tıklayıp güvenlik bölümünde bilinmeyen hesap ile karşılaştım izinler kısmında hiçbiri seçili değildi. Kendim bildiğim kadarıyla izin vermeye çalıştım ama hata ile karşılaştım format mı düzgün olmadı acaba rufus ile amıştım.

1755718342907.webp

1755718327170.webp

Bilinmeyen Hesap bazı kullanıcıların sisteminde bulunabilen bir şey. İçiniz rahat olsun. Araştırdığım zaman Microsoft'un forumunda da normal olduğu söylenmiş.

Bu sorunun sebebi bilgisayarınızda WebView2 Runtime yüklü olmamasından kaynaklı sanırım. Bazı programlar buna ihtiyaç duyabiliyor.

Bu sitede aşağıda bulunan "Evergreen Standalone Installer" bölümünde bulunan "x64" seçeneğini indirebilir misiniz? Bu sizin sorununuzu çözecektir diye düşünüyorum.

Çözüm

Teşekkürler iyi günler.