Fortnite hesabı kaç TL eder?

Kayraa

Başarılı
Merhabalar, böyle konular açmayı sevmem ama gerçekten bilmediğim için sormak istedim, amacım hesabımı göstermek değil. CS'de skin almak istiyorum, o yüzden Fortnite hesabımı satmayı düşünüyorum.
Fiyat konusunda pek fikrim yok, o yüzden sizce ne kadar eder diye bir sormak istedim. Hesabın SS'ini ekleyemiyorum ama aklımda kalan bazı detaylar şöyle:
  • Kurucu Paketi (STW) var.
  • Sezon 3'ten Chapter 2’ye kadar tüm Battle Pass'ler full.(Level 200)
  • 2000 gün önce mağazaya gelmiş, bir daha gelmemiş birkaç nadir kazma ve skin var.
  • 1000 gün öncesinden kalma, parayla alınmış eski bundle’lar da var. Sizce böyle bir hesap kaç TL civarında eder?

Kurucu maili devredeceğim bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
- Hesabınızın değeri, sahip olduğu özelliklere ve nadirliklere bağlı olarak değişiklik gösterir. Aşağıdaki kriterlere göre fiyat tahmini yapabiliriz:

1. Kurucu Paketi (STW): Bu, hesabınıza önemli bir değer katıyor. Kurucu Paketi olan hesaplar genellikle daha yüksek fiyata satılabilir.

2. Battle Pass Durumu: Sezon 3'ten Chapter 2’ye kadar tüm Battle Pass'lerin tam olması, hesap için değerli bir özelliktir. Sezonların popülerliği de fiyatı etkileyebilir.

3. Nadir Kazma ve Skinler: Elinizdeki nadir skinler ve kazmalar, genellikle koleksiyoncular tarafından arandığı için değer katmaktadır. Bu özellikle daha uzun süre önce satılan skinler için geçerlidir.

4. Eski Bundle’lar: Para ile satın alınmış eski bundle'lar, nadir ve değerli olabileceği için hesap değerini artıracak unsurlardan biridir.

- Tüm bu faktörleri bir araya getirerek, hesap değeri yaklaşık 1500 TL ile 4000 TL arasında değişebilir. Ancak kesin bir değer belirlemek için piyasadaki benzer hesapların fiyatlarını kontrol etmek faydalı olacaktır.

- Ayrıca, hesabınızı satarken güvenli bir platform seçmeye özen gösterin ve işlemleri dikkatli bir şekilde yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…