Koctv Uzman Katılım 27 Ekim 2024 Mesajlar 62 Beğeniler 15 29 Kasım 2025 #1 Arkadaşlar Fortnite girerken şöyle bir hata almaya başladım. Daha öncesinde böyle bir hata yoktu, yardımcı olabilecek var mı?
Arkadaşlar Fortnite girerken şöyle bir hata almaya başladım. Daha öncesinde böyle bir hata yoktu, yardımcı olabilecek var mı?
P Phenyl Becerikli Katılım 18 Ekim 2025 Mesajlar 215 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 167 Yer İstanbul 29 Kasım 2025 #2 Koctv dedi: Eki Görüntüle 206267 Arkadaşlar Fortnite girerken şöyle bir hata almaya başladım. Daha öncesinde böyle bir hata yoktu, yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Sistemi yeninden başlat, düzelir. Durum EAC ile alakalı bu arada, EAC ile çalışan başka bir oyuna daha sahipseniz, girmeye çalışın. Hatanın EAC'da olduğunu anlayacaksınız. Artı 0 Eksi
Koctv dedi: Eki Görüntüle 206267 Arkadaşlar Fortnite girerken şöyle bir hata almaya başladım. Daha öncesinde böyle bir hata yoktu, yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Sistemi yeninden başlat, düzelir. Durum EAC ile alakalı bu arada, EAC ile çalışan başka bir oyuna daha sahipseniz, girmeye çalışın. Hatanın EAC'da olduğunu anlayacaksınız.