Torukojin Kaneki Başarılı Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 1.545 Çözümler 2 Beğeniler 736 Yer Manisa 11 Aralık 2025 #1 Fortnite Symbiote, Spider-Man markete gelir mi? Yeni başladım ama bu kostümü istiyorum. Game Pass ödülüymüş. Gelir mi?
Fortnite Symbiote, Spider-Man markete gelir mi? Yeni başladım ama bu kostümü istiyorum. Game Pass ödülüymüş. Gelir mi?
SpeedBeast34 Üstün Katılım 15 Şubat 2024 Mesajlar 1.502 Çözümler 18 Beğeniler 795 Yer İstanbul Kağıthane. 11 Aralık 2025 #2 Torukojin Kaneki dedi: Fortnite symbiote, Spider-Man markete gelir mi? Yeni başladım ama bu kostümü istiyorum. Game Pass ödülüymüş. Gelir mi? Genişletmek için tıkla... Symbiote Spider-Man şu an markete gelmiyor. Battle Pass'e özel olduğu için garantisi yok. İleride gelme ihtimali var ama kesin diyemem. Bilgin olsun.
Torukojin Kaneki dedi: Fortnite symbiote, Spider-Man markete gelir mi? Yeni başladım ama bu kostümü istiyorum. Game Pass ödülüymüş. Gelir mi? Genişletmek için tıkla... Symbiote Spider-Man şu an markete gelmiyor. Battle Pass'e özel olduğu için garantisi yok. İleride gelme ihtimali var ama kesin diyemem. Bilgin olsun.