Torukojin Kaneki 9 Başarılı Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 1.618 Çözümler 2 Beğeniler 746 Yer Manisa 11 Aralık 2025 #1 Fortnite Symbiote, Spider-Man markete gelir mi? Yeni başladım ama bu kostümü istiyorum. Game Pass ödülüymüş. Gelir mi?
Fortnite Symbiote, Spider-Man markete gelir mi? Yeni başladım ama bu kostümü istiyorum. Game Pass ödülüymüş. Gelir mi?
SpeedBeast34 1 Üstün Katılım 15 Şubat 2024 Mesajlar 1.502 Çözümler 18 Beğeniler 794 Yer İstanbul Kağıthane. 11 Aralık 2025 #2 Torukojin Kaneki dedi: Fortnite symbiote, Spider-Man markete gelir mi? Yeni başladım ama bu kostümü istiyorum. Game Pass ödülüymüş. Gelir mi? Genişletmek için tıkla... Symbiote Spider-Man şu an markete gelmiyor. Battle Pass'e özel olduğu için garantisi yok. İleride gelme ihtimali var ama kesin diyemem. Bilgin olsun.
Torukojin Kaneki dedi: Fortnite symbiote, Spider-Man markete gelir mi? Yeni başladım ama bu kostümü istiyorum. Game Pass ödülüymüş. Gelir mi? Genişletmek için tıkla... Symbiote Spider-Man şu an markete gelmiyor. Battle Pass'e özel olduğu için garantisi yok. İleride gelme ihtimali var ama kesin diyemem. Bilgin olsun.