emrsty Uzman Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 98 Beğeniler 26 3 Kasım 2024 #1 Yeni gelen Chapter 2 OG sezonunda Snoop Dogg kostümünü aldım fakat kullanamıyorum. Seçip maça girdiğimde tekrar eski kostüme atıyor.
Yeni gelen Chapter 2 OG sezonunda Snoop Dogg kostümünü aldım fakat kullanamıyorum. Seçip maça girdiğimde tekrar eski kostüme atıyor.
ilkeryuksel Uzman Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 946 Makaleler 3 Çözümler 14 Beğeniler 584 Yer Ankara 3 Kasım 2024 #2 Kostümünü seçtikten sonra alttaki slotlardan birine kaydetmeyi denedin mi? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Kasım 2024 Artı 0 Eksi
KS KS emrsty Uzman Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 98 Beğeniler 26 3 Kasım 2024 #3 ilkeryuksel dedi: Kostümünü seçtikten sonra alttaki slotlardan birine kaydetmeyi denedin mi? Eki Görüntüle 95522 Genişletmek için tıkla... Maalesef işe yaramıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Kasım 2024 Artı 0 Eksi
ilkeryuksel dedi: Kostümünü seçtikten sonra alttaki slotlardan birine kaydetmeyi denedin mi? Eki Görüntüle 95522 Genişletmek için tıkla... Maalesef işe yaramıyor.
ilkeryuksel Uzman Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 946 Makaleler 3 Çözümler 14 Beğeniler 584 Yer Ankara 3 Kasım 2024 #4 emrsty dedi: Eki Görüntüle 95525 Maalesef işe yaramıyor. Genişletmek için tıkla... Dosya doğrulaması yapmayı deneyin hocam. Artı 0 Eksi
emrsty dedi: Eki Görüntüle 95525 Maalesef işe yaramıyor. Genişletmek için tıkla... Dosya doğrulaması yapmayı deneyin hocam.
KS KS emrsty Uzman Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 98 Beğeniler 26 3 Kasım 2024 #5 ilkeryuksel dedi: Dosya doğrulaması yapmayı deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... Denedim fakat oyunu açınca epic uyarı veriyor. Uyarıyı tam hatırlamıyorum. Baştan mı yükleyeyim sizce Artı 0 Eksi
ilkeryuksel dedi: Dosya doğrulaması yapmayı deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... Denedim fakat oyunu açınca epic uyarı veriyor. Uyarıyı tam hatırlamıyorum. Baştan mı yükleyeyim sizce
ilkeryuksel Uzman Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 946 Makaleler 3 Çözümler 14 Beğeniler 584 Yer Ankara 3 Kasım 2024 #6 emrsty dedi: Denedim fakat oyunu açınca epic uyarı veriyor. Uyarıyı tam hatırlamıyorum. Baştan mı yükleyeyim sizce Genişletmek için tıkla... Snoop Dogg’a özel bir durum olabilir. Başka karakterler ile sorun yaşayıp yaşamadığını bir kontrol et hocam. Artı 0 Eksi
emrsty dedi: Denedim fakat oyunu açınca epic uyarı veriyor. Uyarıyı tam hatırlamıyorum. Baştan mı yükleyeyim sizce Genişletmek için tıkla... Snoop Dogg’a özel bir durum olabilir. Başka karakterler ile sorun yaşayıp yaşamadığını bir kontrol et hocam.
KS KS emrsty Uzman Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 98 Beğeniler 26 3 Kasım 2024 #7 ilkeryuksel dedi: Snoop Dogg’a özel bir durum olabilir. Başka karakterler ile sorun yaşayıp yaşamadığını bir kontrol et hocam. Genişletmek için tıkla... Yok hocam tüm karakterlerde aynı şekilde. Epic Games bunu diyor. Son düzenleme: 3 Kasım 2024 Artı 0 Eksi
ilkeryuksel dedi: Snoop Dogg’a özel bir durum olabilir. Başka karakterler ile sorun yaşayıp yaşamadığını bir kontrol et hocam. Genişletmek için tıkla... Yok hocam tüm karakterlerde aynı şekilde. Epic Games bunu diyor.