Fortnite'da nasıl kolay bir şekilde XP kasılır?

Guts4K

Uzman
C6S1 hunter sezonu çıkalı 1.5 hafta oldu neredeyse ben her gün girip bütün oyun modlarını oynayıp haftalıklarını günlüklerini görevlerini yapıp ayrıyeten günlük 3 4 Win alıp sonra salıyorum yani bir 4 5 saat oynuyorum ona rağmen Battle Pass seviyem daha 1.5 hafta içerisinde 50 level ama insanlar para yatırmadan seviye satın almadan 130 150 level olanlar bunu nasıl yapıyorlar çünkü günlük her oyun modu için XP limiti var ben o XP limitlerini doldurmama rağmen o kadar seviye atlayamıyorken insanlar nasıl bu kadar hızlı seviye kasabiliyorlar benim de ihtiyacım var çünkü oynamam gereken başka oyunlarda var zaman ayıramıyorum hızlıca Battle Pass'i bitirmek istiyorum.

Hocam oyunun ilk günü lego modunda bug vardı. Çık gir yaptığın zaman 1 level 1 level alıyordunuz. Öyle kastılar ve şu an biz yapmayanlar amele gibi XP kasmaya çalışıyoruz. Kazanmanın yolu ise normal maç oynamak. XP glitchleri de çalışmıyor artık.

YouTube'dan XP Glitch maplerini kovala, cogu cok kisa zamanda fixleniyor fakat elbet bulursun her gun yenilerini atiyorlar.

Biz oyle bir gunde 60 seviye kasiyorduk hatirliyorum.
Hocam onlar max 80k XP veriyor. Oda çalışanlar. Çalışmayanlar da 40k falan.

XP glitch harici kasman zor artık.

Hocam onlar Max 80k XP veriyor. Oda çalışanlar. Çalışmayanlar da 40k falan.

Hocam ne bekliyorsunuz tek XP de fullenmesini falan mı? Sezonun bitmesine 2 ay var daha.

XP glitch harici kasman zor artık.

Hocam ne bekliyorsunuz tek XP de fullenmesini falan mı? Sezonun bitmesine 2 ay var daha.
Fullenmesi değil en azından 4-5 level atlatmasını bekliyorum. Millet 200-300'lü levellarda takılıyor biz burada 30-40 leveliz.

Sezon başladığında lego glitch vardı çoğu kişi oradan kastı. Haftalık görevler hariç çok bir XP kasılmıyor bazı işe yarayan XP haritaları var mesela ben sadece haftalık görevleri yapıyorum bir de XP haritalarında günde 20 dk falan geçiriyorum 90 level oldum. Bir de günlük XP limiti yerine haftalık XP limiti geldi diye biliyorum.

Çoğu kişi Fortnite Tayfa paketi satın aldığı için bilerek zorlaştırdılar kasmayı. Farklı modlarda farklı görevler geldi, Epic Eseri haritalar dışındaki modlarda çok fazla XP veriyor (RED VS BLUE RUMBLE gibi).

XP mapleri, mazi modunda dönüm noktaları, mazi görevleri ve normal mod da olan görevler. Hepsini yapınca güzel seviye kazanıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…