Çözüldü Foruma Giriş Yaparken Kullanıcı Bulunamadı Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Furkan Bey

Uzman
Makaleler
1
Merhaba.

Edge kullanıcısıydım ancak Netflix'te 4K görüntü alamıyordum bunun için yaptığım testler sonucu tekrardan varsayılan tarayıcımı Google Chrome yaptım. Foruma girerken şifremi birkaç kez yanlış yazdım. Sıfırlama talebi yaptığımda ise ''kullanıcı bulunamadı'' şeklinde dönüş aldım. Bu geçici bir güvenlik yöntemidir diye tahmin ediyorum ancak şu an yapabileceğim bir şey olur mu diye sizlere sormak istedim.

Çözüm
Hesabını Google'ye bağlayıp giriş dener misin?
Düşündüğüm gibi olmuş güvenlik önlemi nedeniyle yeniden girişe izin vermemiş. Birkaç saat bekledikten sonra düzeldi. Şu an Chrome üzerinden yazıyorum. Yorumunuz için teşekkür ederim. İyi akşamlar, iyi sosyaller dilerim.

Artı -2 Eksi
Düşündüğüm gibi olmuş güvenlik önlemi nedeniyle yeniden girişe izin vermemiş. Birkaç saat bekledikten sonra düzeldi. Şu an Chrome üzerinden yazıyorum. Yorumunuz için teşekkür ederim. İyi akşamlar, iyi sosyaller dilerim.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…