Öncelikle nereden geldiği eminim ki belli oluyor. Bunların forumda işi yok. Neymiş efendim herkesin 3 arabası var mış. Çok sevdiği bakanda yokmuş hiç. 1 yıldır enflasyon düşüyormuş. TR eğitim Avrupa'dan daha iyiymis. Kullanıcı adıni direkt vermek yasak değilse yazacağım. Amacı malum kişileri savunmaktan, trollculukten başka bir şey değil.
Bu kişiler genelde inşallah, amin gibi kelimeler kullandığı için direkt arama yerine aratınca belli oluyor. Hayır bir de kendini bir şey sanıyor.
Fikir-fikir yok. Fikir var. Beğenmiyorsanız görmezden gel butonunu kullanırsınız, bir sıkıntı yaşattığını düşünüyorsanız raporlarsınız. "Benim oyum ile köylünün oyu bir mi?" gibi saçma bir yorum olmuş.
Fikir-fikir yok. Fikir var. Beğenmiyorsanız görmezden gel butonunu kullanırsınız, bir sıkıntı yaşattığını düşünüyorsanız raporlarsınız. "Benim oyum ile köylünün oyu bir mi?" gibi saçma bir yorum olmuş.
Fikir - fikir nasıl yok bana anlatır mısınız? Göz ardı butonu var elbette ki o konuda dediğin şey zaten doğru fakat hiç bununla uğraşmak yerine kökten özellikle bu tarz üyelerin banlanması daha kolay bir çözüm. Bu bahsi geçen üyeciklerin açtığı konular veya yazdığı mesajlar diğer üyelerin birbiriyle atışmasına sebep olan teknoloji, sanat, bilim vb. kategorilerden değil. Direkt insanları rahatsız etmek için üye oluyorlar.
Fikir - fikir nasıl yok bana anlatır mısınız? Göz ardı butonu var elbette ki o konuda dediğin şey zaten doğru fakat hiç bununla uğraşmak yerine kökten özellikle bu tarz üyelerin banlanması daha kolay bir çözüm. Bu bahsi geçen üyeciklerin açtığı konular veya yazdığı mesajlar diğer üyelerin birbiriyle atışmasına sebep olan teknoloji, sanat, bilim vb. kategorilerden değil. Direkt insanları rahatsız etmek için üye oluyorlar.
Bu cümleye katılmıyorum, geçen inancınız nedir diye bir konu açtığımda bir kişi apateistim demişti. Profiline girdiğimde mesajları Full İnşallahlı Maşallahlıydı. Yani bence artık bu kelimeler bir dini yansıtmıyor Türklerin ağız alışkanlığı gibi. Bende Müslüman olmama rağmen mesela bir teknoloji konusunda inşallah yazmıyorum, umarım yazıyorum. Neden, adam bana teknoloji hakkında yardım ediyor ya da ben yardım ediyorum neden inşallah diyerek bir açıklık oluşturayım? Yani tamamen tercih meselesi.
Avrupa'ya kıyasla Türkiye'de eğitim daha ağır. Üniversitelerde gösterilen ders sayısı daha yüksek ve üstelik öğretim yılı daha fazla.
Bu bağlamda eğitimle hiç alakası olmayan biri gelip "Eğitim Türkiye'de daha iyi moruk." diyebilir. Bu seni neden rahatsız ediyor?
Sen doğrusunun @Cruslan'ın imzasındaki gibi yani Quality > Quantity olduğunu biliyorsun. Nitelikten ziyade niceliğe önem veren yobazlar yüzünden bu haldeyiz zaten. Vakit kaybetmene değmez çünkü onları değiştiremezsin.
Biliyorum ki; ifade özgürlüğü, cahil ve trollerin eline düşerse kötü bir şey ancak böyle bir şey olmasa bu konu açılmayacaktı, trollük yapıyorlar diyemeyecektin, farkındalık yaratamayacaktın. O hali daha kötü olurdu.