Foruma troll insanlar gelmiş

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xapder
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 37
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

İnşallah ile umarım aynı anlamda kullanılsa da birbirini karşılamıyor zaten. Müslüman'ım ama neredeyse sürekli umarım kullanıyorum. Kimisi benim inadıma değişik ses tonuyla inşallah diyor ana umurumda değil.

Ayrıca bir zahmet Müslüman'ı olmayan adam inşallah maşallah demesin yani.

Son düzenleyen: Moderatör:

Şu anda o elemanı arıyorum bulursam atacağım.

Şu anda o elemanı arıyorum bulursam atacağım.

Bu bir şeyi değiştirmez. Ben sadece inşallah kelimesinin umarım kelimesine karşılık gelmediğini söyledim ve Müslüman olmayanların bu kelimeleri kullanmaması gerektiği belirttim. O adam kullanıyorsa bu bir şeyi değiştirmeyecek ki dediklerime ilgili.

Buldum hocam da paylaşsam neyi değiştirecek diye paylaşmayacağım.

Benim de hoşuma gitmiyor şu siyasal İslam'cı tayfa. Ama çok ciddiye almıyorum. Gereksiz yere banlamak yersiz. Senle tartışırken saygısızlık yaparsa raporla geç (zaten geneli böyle ve ban yiyor)

Benim de hoşuma gitmiyor şu siyasal İslam'cı tayfa. Ama çok ciddiye almıyorum. Gereksiz yere banlamak yersiz. Senle tartışırken saygısızlık yaparsa raporla geç (zaten geneli böyle ve ban yiyor)

Hem trollukten hem de yanlış bilgiden ceza alir illa.

Herkes fikrini belirtebilir. Raporlayın eğer bir sorun görüyorsanız.
Bu kişiler üstte dediğim gibi tamamen sorun.

Değil. Herkes fikrini paylaşabilir. Bu bir sorun olacaksa moderasyon buna bakar, siz de düşünüyorsanız bir sorun olduğunu rapor sistemini kullanabilirsiniz.

Kuralları okuyun o zaman. Yanlış bilgi vermek ve trolluk yasak. Hala neye göre yorum yapiyorsunuz?

Kuralları okuyun o zaman. Yanlış bilgi vermek ve trolluk yasak. Hala neye göre yorum yapiyorsunuz?
Neye göre trollük, neye göre yanlış bilgi? Bir insanın fikrini belitmesi mi yanlış bilgi? Adı üstünde fikir, somut bir yargı zaten bekleyemezsin. Neye göre troll? Bir insan müslüman olunca veya bunu belirtince troll mü oluyor? Ne saçma bir düşünce tarzı! Gerçekten sorun yaratacağını düşünüyorsanız raporlayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…