xBN Bilgin Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 877 Beğeniler 840 2 Temmuz 2026 #11 @Hamza Ensar Sağlam, @Eagles @pesimist34 Hepsi ayrı ayrı yetenekli, bilgili kişiler bir kişi daha vardı unuttum.
@Hamza Ensar Sağlam, @Eagles @pesimist34 Hepsi ayrı ayrı yetenekli, bilgili kişiler bir kişi daha vardı unuttum.
Heitaus Üstün Katılım 24 Aralık 2024 Mesajlar 786 Makaleler 2 Çözümler 6 Beğeniler 2.107 Yer İzmir 2 Temmuz 2026 #12 @bug , kendisi pek aktif değil uzun süredir, başarılı olacağına inandığım isim.
pesimist34 Seçkin Hız Tutkunu Açılış Hamlesi Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 4.318 Makaleler 16 Çözümler 52 Beğeniler 7.888 Yer Bolu Dağı Tüneli 2 Temmuz 2026 #13 xBN dedi: @Hamza Ensar Sağlam, @Eagles @pesimist34 Hepsi ayrı ayrı yetenekli, bilgili kişiler bir kişi daha vardı unuttum. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah, konuyu görmüş olsam sizi etiketleyecektim ben de. Bilmukabele.
xBN dedi: @Hamza Ensar Sağlam, @Eagles @pesimist34 Hepsi ayrı ayrı yetenekli, bilgili kişiler bir kişi daha vardı unuttum. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah, konuyu görmüş olsam sizi etiketleyecektim ben de. Bilmukabele.
Eagles Bilgin Hız Tutkunu Katılım 4 Nisan 2025 Mesajlar 4.033 Makaleler 36 Çözümler 9 Beğeniler 5.388 Yer Kocaeli 2 Temmuz 2026 #14 xBN dedi: @Hamza Ensar Sağlam, @Eagles @pesimist34 Hepsi ayrı ayrı yetenekli, bilgili kişiler bir kişi daha vardı unuttum. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah, ben sadece gençlerin destekçisiyim. Onlar daha bilgili ve dinamik.
xBN dedi: @Hamza Ensar Sağlam, @Eagles @pesimist34 Hepsi ayrı ayrı yetenekli, bilgili kişiler bir kişi daha vardı unuttum. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah, ben sadece gençlerin destekçisiyim. Onlar daha bilgili ve dinamik.
KS KS 22703 Üstün Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 3.093 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 1.856 Yer Kennedy Uzay Merkezi 2 Temmuz 2026 #15 Eagles dedi: Estağfurullah, ben sadece gençlerin destekçisiyim. Onlar daha bilgili ve dinamik. Genişletmek için tıkla... Hocam, sizi bu yüzden seviyorum ya. Egonuz falanda yok gençleri seviyorsunuz.
Eagles dedi: Estağfurullah, ben sadece gençlerin destekçisiyim. Onlar daha bilgili ve dinamik. Genişletmek için tıkla... Hocam, sizi bu yüzden seviyorum ya. Egonuz falanda yok gençleri seviyorsunuz.
Eagles Bilgin Hız Tutkunu Katılım 4 Nisan 2025 Mesajlar 4.033 Makaleler 36 Çözümler 9 Beğeniler 5.388 Yer Kocaeli 2 Temmuz 2026 #16 22703 dedi: Hocam, sizi bu yüzden seviyorum ya. Egonuz falanda yok gençleri seviyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum, ben de sizleri seviyorum. Ego ve kibir insanı aşağı çeker, bunlar herkesin hayatından çıkarması gereken detaylar aslında. Gençler bizim geleceğimiz, o yüzden onları seviyorum.
22703 dedi: Hocam, sizi bu yüzden seviyorum ya. Egonuz falanda yok gençleri seviyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum, ben de sizleri seviyorum. Ego ve kibir insanı aşağı çeker, bunlar herkesin hayatından çıkarması gereken detaylar aslında. Gençler bizim geleceğimiz, o yüzden onları seviyorum.