xBN 86 Üstün Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 805 Beğeniler 714 2 Temmuz 2026 #11 @Hamza Ensar Sağlam, @Eagles @pesimist34 Hepsi ayrı ayrı yetenekli, bilgili kişiler bir kişi daha vardı unuttum.
@Hamza Ensar Sağlam, @Eagles @pesimist34 Hepsi ayrı ayrı yetenekli, bilgili kişiler bir kişi daha vardı unuttum.
Heitaus 86 Yetkin Katılım 24 Aralık 2024 Mesajlar 700 Çözümler 5 Beğeniler 1.907 Yer İzmir 2 Temmuz 2026 #12 @bug , kendisi pek aktif değil uzun süredir, başarılı olacağına inandığım isim.
pesimist34 86 Bilgin Hız Tutkunu Açılış Hamlesi Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 4.174 Makaleler 15 Çözümler 52 Beğeniler 7.678 Yer Bolu Dağı Tüneli 2 Temmuz 2026 #13 xBN dedi: @Hamza Ensar Sağlam, @Eagles @pesimist34 Hepsi ayrı ayrı yetenekli, bilgili kişiler bir kişi daha vardı unuttum. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah, konuyu görmüş olsam sizi etiketleyecektim ben de. Bilmukabele.
xBN dedi: @Hamza Ensar Sağlam, @Eagles @pesimist34 Hepsi ayrı ayrı yetenekli, bilgili kişiler bir kişi daha vardı unuttum. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah, konuyu görmüş olsam sizi etiketleyecektim ben de. Bilmukabele.
Eagles 86 Üstün Hız Tutkunu Katılım 4 Nisan 2025 Mesajlar 3.804 Makaleler 36 Çözümler 9 Beğeniler 5.096 Yer Kocaeli 2 Temmuz 2026 #14 xBN dedi: @Hamza Ensar Sağlam, @Eagles @pesimist34 Hepsi ayrı ayrı yetenekli, bilgili kişiler bir kişi daha vardı unuttum. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah, ben sadece gençlerin destekçisiyim. Onlar daha bilgili ve dinamik.
xBN dedi: @Hamza Ensar Sağlam, @Eagles @pesimist34 Hepsi ayrı ayrı yetenekli, bilgili kişiler bir kişi daha vardı unuttum. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah, ben sadece gençlerin destekçisiyim. Onlar daha bilgili ve dinamik.
KS KS ElonXMusk 53 Üstün Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 2.382 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 1.513 Yer Birleşik Krallık ve ABD 2 Temmuz 2026 #15 Eagles dedi: Estağfurullah, ben sadece gençlerin destekçisiyim. Onlar daha bilgili ve dinamik. Genişletmek için tıkla... Hocam, sizi bu yüzden seviyorum ya. Egonuz falanda yok gençleri seviyorsunuz.
Eagles dedi: Estağfurullah, ben sadece gençlerin destekçisiyim. Onlar daha bilgili ve dinamik. Genişletmek için tıkla... Hocam, sizi bu yüzden seviyorum ya. Egonuz falanda yok gençleri seviyorsunuz.
Eagles 86 Üstün Hız Tutkunu Katılım 4 Nisan 2025 Mesajlar 3.804 Makaleler 36 Çözümler 9 Beğeniler 5.096 Yer Kocaeli 2 Temmuz 2026 #16 ElonXMusk dedi: Hocam, sizi bu yüzden seviyorum ya. Egonuz falanda yok gençleri seviyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum, ben de sizleri seviyorum. Ego ve kibir insanı aşağı çeker, bunlar herkesin hayatından çıkarması gereken detaylar aslında. Gençler bizim geleceğimiz, o yüzden onları seviyorum.
ElonXMusk dedi: Hocam, sizi bu yüzden seviyorum ya. Egonuz falanda yok gençleri seviyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ediyorum, ben de sizleri seviyorum. Ego ve kibir insanı aşağı çeker, bunlar herkesin hayatından çıkarması gereken detaylar aslında. Gençler bizim geleceğimiz, o yüzden onları seviyorum.