KS KS YASEDEM Deneyimli Katılım 15 Ağustos 2025 Mesajlar 760 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 625 Yer New York 27 Mart 2026 #12 Koneko Toujou dedi: Sorular saçma çünkü. Mantıklı konuya adamakıllı cevap yazarız ama mantıksız konulara gülücük atıp geçiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam gerçekten saçma konular var da. Basit bir oyun tavsiyesi konusuna niye güler insan.
Koneko Toujou dedi: Sorular saçma çünkü. Mantıklı konuya adamakıllı cevap yazarız ama mantıksız konulara gülücük atıp geçiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam gerçekten saçma konular var da. Basit bir oyun tavsiyesi konusuna niye güler insan.
Koneko Toujou Üstün Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 4.862 Çözümler 35 Beğeniler 6.270 Yer Cehennemin dibi 27 Mart 2026 #13 YASEDEM dedi: Hocam gerçekten saçma konular var da. Basit bir oyun tavsiyesi konusuna niye güler insan. Genişletmek için tıkla... "Basit" olduğu için. Cevap sorunun içinde
YASEDEM dedi: Hocam gerçekten saçma konular var da. Basit bir oyun tavsiyesi konusuna niye güler insan. Genişletmek için tıkla... "Basit" olduğu için. Cevap sorunun içinde
RamKokusuSeven Becerikli Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 590 Çözümler 2 Beğeniler 404 Yer Rockstar Games GTA VI çıkar 27 Mart 2026 #14 YASEDEM dedi: Hocam gerçekten saçma konular var da. Basit bir oyun tavsiyesi konusuna niye güler insan. Genişletmek için tıkla... Hocam mesela biri hikayeli AAA oyun önerisi istiyor. Buna sende gülersin cevap belli mesela RDR 2, God Of War anladınız mı?
YASEDEM dedi: Hocam gerçekten saçma konular var da. Basit bir oyun tavsiyesi konusuna niye güler insan. Genişletmek için tıkla... Hocam mesela biri hikayeli AAA oyun önerisi istiyor. Buna sende gülersin cevap belli mesela RDR 2, God Of War anladınız mı?
Cruslan Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.737 Makaleler 4 Çözümler 90 Beğeniler 6.828 27 Mart 2026 #15 Şaklabanlığa tabii ki güleceğiz. Forum'da kendini çok komik sanan bazı şahıslar olduğu sürece.
sirius Moderasyon Üyesi Moderatör Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.559 Makaleler 8 Çözümler 37 Beğeniler 2.122 27 Mart 2026 #16 Spam ve troll emoji kullanımını rapor yoluyla bildirebilirsiniz.
RamKokusuSeven Becerikli Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 590 Çözümler 2 Beğeniler 404 Yer Rockstar Games GTA VI çıkar 27 Mart 2026 #17 @YASEDEM, forumu çok kafaya takıyorsunuz. Sakin olun biraz ya. Burda gülen kişi gerçekte soğukkanlıdır belki. Neden hayatınızın noktasını burası yapıyorsunuz? Hesabınız bir silinse yarın sizi hatırlayacak kişi maksimum 2 kişidir.
@YASEDEM, forumu çok kafaya takıyorsunuz. Sakin olun biraz ya. Burda gülen kişi gerçekte soğukkanlıdır belki. Neden hayatınızın noktasını burası yapıyorsunuz? Hesabınız bir silinse yarın sizi hatırlayacak kişi maksimum 2 kişidir.
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.501 Çözümler 70 Beğeniler 5.451 Yer Haddonfield, Illinois 27 Mart 2026 #18 YASEDEM dedi: Evet herkes gülebilir ama oyun tavsiyesi isteyen adama güleni görünce "bu adam sıkıntılı olabilir mi?" diye geçiriyorum içimden. Genişletmek için tıkla... Bir konuya gülme ifadesi bırakıyorsam tam da nedeni bu. "Bu adamın nasıl bir sıkıntısı var da bu konuyu açıyor?" gibisinden bir hahaha.
YASEDEM dedi: Evet herkes gülebilir ama oyun tavsiyesi isteyen adama güleni görünce "bu adam sıkıntılı olabilir mi?" diye geçiriyorum içimden. Genişletmek için tıkla... Bir konuya gülme ifadesi bırakıyorsam tam da nedeni bu. "Bu adamın nasıl bir sıkıntısı var da bu konuyu açıyor?" gibisinden bir hahaha.
Wartz Başarılı Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 2.101 Makaleler 5 Çözümler 8 Beğeniler 1.890 27 Mart 2026 #19
2 22723 Uzman Katılım 12 Haziran 2025 Mesajlar 1.290 Çözümler 1 Beğeniler 780 27 Mart 2026 #20 YASEDEM dedi: Forumda son zamanlarda birçok konuda görmeye başladım. Özellikle bazı kişiler gülüp duruyor. Bu tipler hakkında ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Buna da mı zam gelmiş? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mart 2026
YASEDEM dedi: Forumda son zamanlarda birçok konuda görmeye başladım. Özellikle bazı kişiler gülüp duruyor. Bu tipler hakkında ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Buna da mı zam gelmiş?