Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kadir Tınaz

Başarılı
Yer
Bolu
Arkadaşlar herkese mutlu yıllar diliyorum. Benim sorunum şu: Forza Horizon 4 oyunu görseldeki hatayı verip oyundan atıyor. Genelde aracı görüntüle dediğim zaman yaşanıyor bu durum. Bunun bir çözümü var mı?

Görsel.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hatalı yüklenmiş büyük ihtimalle. Dosya doğrulamayı deneyebilirsin olmazsa silip yükle. Benzer bir şekilde Fortnite oynarken bir menüye girince oyundan atıyordu, Update gelince düzelmişti ama FH4 Update almıyor sanırım artık.
Oyunu kaldırdım yeniden yükledim düzelmedi. Ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırdım yeniden kurdum yine düzelmedi.

Sorunu çözdüm. Aracı görüntüle seçeneğini seçmek yerine araca bin seçeneğini seçmem gerekiyormuş.

Aracı görüntüle dediğimde nedense oyun donuyor.
Hatalı yüklenmiş büyük ihtimalle. Dosya doğrulamayı deneyebilirsin olmazsa silip yükle. Benzer bir şekilde Fortnite oynarken bir menüye girince oyundan atıyordu, Update gelince düzelmişti ama FH4 Update almıyor sanırım artık.
Oyunu kaldırdım yeniden yükledim düzelmedi. Ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırdım yeniden kurdum yine düzelmedi.

Sorunu çözdüm. Aracı görüntüle seçeneğini seçmek yerine araca bin seçeneğini seçmem gerekiyormuş.

Aracı görüntüle dediğimde nedense oyun donuyor.

Son düzenleme:
Çözüm