Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
12
Yer
Antalya
Oyunu yaklaşık 1-2 senedir oynamadım. Oyunu tekrar yükledim ve giriş yaptım. Araçlara bakıyorum, evet benim oynadığım ve hatta müzayededen satın aldığım bazı araçlar falan da var. Ama satın aldığım evler ve modifiye yaptığım araçlarda eksiklik hissettim. Örneğin, biraz önce çarktan Fiat 131 çıktı. Ben bunu daha önce kazandım, hatta kendi Şahin'imin renginde boyadığımı hatırlıyorum. MX-5'e Hello Kitty modifiyesi yapmıştım, şu an stok halde. Bazı 3 yıldız yaptığım bölgeler de neredeyse yarı yarıya azalmış. Reklam panosu kırma işinde de neredeyse bitirdiğimi hatırlıyorum çünkü oyunu silmeden önce sıkıldığım için full bununla uğraşıyordum. Yani ilerlememin bir tarihten sonraki kısmı yok olmuş ve bu az buz bir şey değil. Bunu geri getirmemin bir yolu var mı?

MX-5'e hello kitty modifiyesi yapmıştım, şu an stok halde
:cry:
1778790988209.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Eskiden oynadığınız oyun belki de belli bir yere kadar save alıp sonrasında save almadan oyunu silmiş olabilirsiniz hocam.

Oyunun yedekleniği hizmet üzerinden verileri eşitlemeyi deneyin belki düzelir.
Acaba farklı bir mail ile mi giriş yapıyordum Xbox hesabına diye düşünüyorum. Deneyeceğim farklı hesaplarımı.

@THE KEROXEA Evet, gereksiz evham yapmışım. Muhtemelen oyunu kısa bir süre Gmail hesabımla, uzun bir süre ise Hotmail hesabımla oynamışım. Genelde Gmail kullanıyorum diye Gmail ile giriş yapmıştım. Hotmail hesabımı girince asıl oynadığım ilerlemeye kavuştum.

Bir bölümü silindi diye düşünmemin nedeni ise ilk oynadığım hesapta da ikinci uzun süre oynadığım hesapta da aynı araçla başlamışım oyuna :d.

Sorun farklı hesaplarda ilerlemenin kaydedilmesiymiş.
Eskiden oynadığınız oyun belki de belli bir yere kadar save alıp sonrasında save almadan oyunu silmiş olabilirsiniz hocam.

Acaba farklı bir mail ile mi giriş yapıyordum Xbox hesabına diye düşünüyorum. Deneyeceğim farklı hesaplarımı.

@THE KEROXEA Evet, gereksiz evham yapmışım. Muhtemelen oyunu kısa bir süre Gmail hesabımla, uzun bir süre ise Hotmail hesabımla oynamışım. Genelde Gmail kullanıyorum diye Gmail ile giriş yapmıştım. Hotmail hesabımı girince asıl oynadığım ilerlemeye kavuştum.

Bir bölümü silindi diye düşünmemin nedeni ise ilk oynadığım hesapta da ikinci uzun süre oynadığım hesapta da aynı araçla başlamışım oyuna :d.

Sorun farklı hesaplarda ilerlemenin kaydedilmesiymiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm