Çözüldü Forza Horizon 5 geçersiz profil hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan skiffei
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    horizon
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Bodrum
Merhaba, oyunu Steam üzerinden oynuyorum. Oyuna girmek istediğim de geçersiz profil hatası oluyorum. Gelişmelerimi kaybetmeden, nasıl çözebilirim?

Çözüm

4F-b mi yazıyordu, 47-b mi yazıyordu hatırlamıyorum. Hiçbir şekil geri gelmiyordu. Sorunu çözdüm ama maalesef gelişmelerim gitti. Steam Cloud açık olunca direkt save geri yüklüyordu. Steam Cloud'u kapattım, internet bağlantımı kapattım. Oyunun save dosyasını sildim. Oyun sıfırdan başladı. Bu şekilde çözebildim.
Kimse yazmamış, ben de bir takım hatalar almıştım ama bunu aldığımı hatırlamıyorum. Yine de kısa bir araştırmam sonucu bazı konular buldum, yardımcı olmaya çalışayım. Hata kodu nedir hocam?

E:47-B mi? E:47-0 mı?

Hata kodu E:47-0 için oyunun eksik ya da bozulan dosyaları sonucu oluşabileceği söylenmiş. Oyunun silinip yeniden yüklenmesi öneriliyor. Siz hatanın ekran görüntüsünü paylaşabilir misiniz?

4F-b mi yazıyordu, 47-b mi yazıyordu hatırlamıyorum. Hiçbir şekil geri gelmiyordu. Sorunu çözdüm ama maalesef gelişmelerim gitti. Steam Cloud açık olunca direkt save geri yüklüyordu. Steam Cloud'u kapattım, internet bağlantımı kapattım. Oyunun save dosyasını sildim. Oyun sıfırdan başladı. Bu şekilde çözebildim.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…