Forza Horizon 5 oyun içi ilerleme zamanla hızlanıyor mu?

belirsizz

Uzman
Yer
Almanya, Düsseldorf
1 saat kadar oynadım. Hikayesi falan pek zevk vermedi. Harita da doğru düzgün gezememiş olsam da pek iyi gelmedi. RDR2 gibi sonradan açılır mı yoksa iade etmem mi lazım?
Türle ilgili bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Asetto Corsa'yı 80 saat sıkılmadan oynamıştım. Soğumama en büyük etki bütün arabalara erişimim olmaması. Bir arabayı alıp oynayabilmek için para toplamak istemiyorum açıkçası.
@Michael MYERS

Son düzenleme:
Bende Asetto Corsa'yı beğenmemiştim, aldım 5dk oynadım bıraktım. Forza 5 alınca, yarış oyunu neymiş onu anladım. Bu oyunda hikaye var mıymış ya? Ya da Need For Speed gibi hikaye mi beklediniz anlamadım. Bildiğin dümdüz açık dünya yarış oyunu. Zamanla açılıyor mu bilmiyorum ama oyuna başlar başlamaz 30-40 araba hediye etti oyun, Forza 4 sağ olsun. Modifiye olsun, mekanikler olsun, yarış olsun, grafikler olsun diğer yarış oyunlarından daha iyi olduğu söyleyebilirim.

Hikayeden kastım görevler falan. Normalde NFS alcaktım ancak grafikleri daha iyi olsun diyerekten Forza 5 aldım NFS yarışları daha aksiyonlu bence.
Eğer kolay para kasmanın bir yolunu bulabilirsem devam edebilirim. Öneriniz var mı?

Kolay para kazanmanın yolu level atlamak, her level atladığında şans çarkı veriyor. Menüyü biraz kurcalayın, hediye geliyor bazen bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…