efeeTT Uzman Katılım 25 Şubat 2025 Mesajlar 19 Beğeniler 7 2 Mayıs 2025 #1 Merhabalar, durum başlıkta yazdığım gibi DLSS açınca görüntü kalitesi bozuluyor nasıl çözerim?
Çözüm Afterbyte 2 Mayıs 2025 Merhabalar, aynı sorundan bende de var. Hareket bulanıklılığını ayarını değiştirirseniz düzeliyor.
Afterbyte Bilgin Gelişen Oyun Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 2.887 Makaleler 5 Çözümler 101 Beğeniler 1.605 2 Mayıs 2025 #2 Merhabalar, aynı sorundan bende de var. Hareket bulanıklılığını ayarını değiştirirseniz düzeliyor. Artı 1 Eksi Çözüm
KS KS efeeTT Uzman Katılım 25 Şubat 2025 Mesajlar 19 Beğeniler 7 2 Mayıs 2025 #3 Afterbyte dedi: Merhaba, aynı sorundan bende de var. Hareket bulanıklılığını ayarını değiştirirseniz düzeliyor. Genişletmek için tıkla... PC'yi açıp deniyorum hocam. Artı 0 Eksi
Afterbyte dedi: Merhaba, aynı sorundan bende de var. Hareket bulanıklılığını ayarını değiştirirseniz düzeliyor. Genişletmek için tıkla... PC'yi açıp deniyorum hocam.
Afterbyte Bilgin Gelişen Oyun Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 2.887 Makaleler 5 Çözümler 101 Beğeniler 1.605 2 Mayıs 2025 #4 efeeTT dedi: PC'yi açıp deniyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Bekliyorum. Artı 1 Eksi
KS KS efeeTT Uzman Katılım 25 Şubat 2025 Mesajlar 19 Beğeniler 7 2 Mayıs 2025 #5 Afterbyte dedi: Bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Oldu hocam çok teşekkür ederim Allah ne muradın varsa versin Allah sevdiğine kavuşursun tuttuğun altın olsun. Artı 0 Eksi
Afterbyte dedi: Bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Oldu hocam çok teşekkür ederim Allah ne muradın varsa versin Allah sevdiğine kavuşursun tuttuğun altın olsun.
Afterbyte Bilgin Gelişen Oyun Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 2.887 Makaleler 5 Çözümler 101 Beğeniler 1.605 2 Mayıs 2025 #6 efeeTT dedi: Oldu hocam çok teşekkür ederim Allah ne muradın varsa versin Allah sevdiğine kavuşursun tuttuğun altın olsun. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam Artı 1 Eksi
efeeTT dedi: Oldu hocam çok teşekkür ederim Allah ne muradın varsa versin Allah sevdiğine kavuşursun tuttuğun altın olsun. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam
4 4323 Uzman Katılım 9 Şubat 2024 Mesajlar 772 Çözümler 3 Beğeniler 473 2 Mayıs 2025 #7 efeeTT dedi: Merhabalar, durum başlıkta yazdığım gibi DLSS açınca görüntü kalitesi bozuluyor nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... Nasıl bir bozukluk oluyor ? Bende kullandığıma soruyorum. Ben bulanıklıkla hiç oynamadım. Artı 0 Eksi
efeeTT dedi: Merhabalar, durum başlıkta yazdığım gibi DLSS açınca görüntü kalitesi bozuluyor nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... Nasıl bir bozukluk oluyor ? Bende kullandığıma soruyorum. Ben bulanıklıkla hiç oynamadım.