İddia Forza Horizon 6 15 Mayıs'ta oynanabilir olacak!

Çok riskli bir karar. Oyun dosyaları bir kere ele geçirildi mi kodlanıp tekrardan oynanılabilir bir hal alacak.

4 en güzeliydi diyebiliriz. 5 aşırı boş bir haritaydı. Oyunun en büyük problemi bence başkalarının yükseltmesini uyguladığımızda jant hood ve spoiler gibi şeyleri değiştirememekti. Bunu düzeltmek yerine sürekli DLC getirdiler... Umarım 6 dolu dolu olur ve hikaye bir anlam kazanır. 4 ve 5 hikaye olarak çok çok zayıftı. Hatta hikaye yoktu. Yarış yap, tur bitir ve görevleri tamamla mantığıyla ilerliyordu. Çıksın bakalım alır almaz hile yapar araçları deneriz. Hikaye falan kimsenin umurunda değil...

Günlük şehir hayatından olan araçlar çok az. Olanları da modifiyeli geliyor. Şahsen hiç modifiye etmiyerek kullanıyorum çoğu aracımı.

İnsan bir Tucson sürmek istiyor ya. Astra, Egea, Corolla, Tiguan gibi araçların gelmesi lazım. Şahsen Bugatti alıp 200 250 basarak gezmek keyif vermiyor.

Valla 5 olanı alayım dedim o devasa dosya boyutunu vazgeçtim.

6'da da çok bir hikaye olacağını sanmıyorum. Benim beklentim modifiye ve atmosfer. Araç olarak zaten yeni araçları az çok ekliyorlar. Geri kalan şeyler değişmese bile gayet yeterli olduğunu düşünüyorum. Forza şahsen benim için bir topluluk ile girip meet, cruise yaptığım bir oyun.

Japonya'da geçip de Japon modifiye kültürünü getirmezse ölü doğar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…