Rehber Forza Horizon 6 bedava promosyon arabası nasıl alınır?

Yakuza 70

Başarılı

Bu linke tıklıyoruz.

Kodu telefona okutuyoruz.
Sign Up, yani üyelik açıp oyunu oynuyoruz.

Ardından resimdeki Extract The Cargo oyununu seçip oyunu tamamlıyoruz.

Oyunu tamamlayınca Forza ile ilgili olan hediyeyi seçiyoruz. Bizi Xbox hesabımıza yönlendirecektir. Xbox hesabımızla giriş yaptığımızda log-in olduğumuz e-posta adresine en baştaki ekran görüntüsü gibi kod gelecektir.

Kodu da MS Store uygulamasında buraya giriyoruz :

Bu kodları kullanmayacaksanız / kullanamayacaksanız bile saklayın. Böyle promo arabaları sırf koleksiyonuna katmak için reel parayla alanlar çok fazla.

Son düzenleme:
FH 6'ya sahip olmadığım için alamadım ah be

@Yakuza benim telefon QR kodu okuyamadı, linki var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
FH 6'ya sahip olmadığım için alamadım ah be

@Yakuza benim telefon QR kodu okuyamadı, linki var mı?

Link yapıştırmayı denedim tutmuyor öyle maalesef. Bağlantıyı kopyala deyip Whatsapp'tan linki atıp PC'den girmeyi yemedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam'de çalışıyor mu?

Kodu alayım belki birine 10 liraya veririm ileride
Zaman geçtikçe kıymetleniyor onlar. Herkes farklı tarihlerde alıyor oyunu fakat promosyonlar bitmiş oluyor. O sonradan ucuzlasın alayım diyen kitlelerden çok sayıda oyuna bağımlı olan koleksiyonerler çıkıyor. 10 dolara okutursun. Ben de koleksiyonculuğu seviyorum kendim aktif ettim. Hatta Peel Trolli edition diye bir promo arabası daha var ama onun için şekerleme satın almak lazımmış o da Türkiye'de yok. Sitelerde bu fiyatlarda ve bu paraları ben vermem şahsen, verenler var tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…