Ethem Efe 52 Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 5.443 Çözümler 10 Beğeniler 3.209 Yer KKTC | Gazimağusa 1 Haziran 2026 #1 Selam, Oyunu Xbox üzerinden oynuyorum. İleride Steam hesabıma eklemek istiyorum ancak yüklediğim fotoğraflar, açtığım arabalar vs. geçer mi acaba hesaba? Birkaç yerde olduğu gözüküyor ancak emin olamadım.
Selam, Oyunu Xbox üzerinden oynuyorum. İleride Steam hesabıma eklemek istiyorum ancak yüklediğim fotoğraflar, açtığım arabalar vs. geçer mi acaba hesaba? Birkaç yerde olduğu gözüküyor ancak emin olamadım.
kompetankedi 52 Üstün Ağ Büyücüsü Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 2.418 Makaleler 1 Çözümler 29 Beğeniler 1.629 Yer Bootloader 1 Haziran 2026 #2 Geçer, sadece oyun açılırken aynı Xbox hesabını girin, yeterli. Artı 1 Eksi Çözüm
KS KS Ethem Efe 52 Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 5.443 Çözümler 10 Beğeniler 3.209 Yer KKTC | Gazimağusa 2 Haziran 2026 #3 kompetankedi dedi: Geçer, sadece oyun açılırken aynı Xbox hesabını girin, yeterli. Genişletmek için tıkla... Hesap falan istemedi, direkt olarak Xbox hesabına giriş yaptı. Neyse işime gelir. Artı 0 Eksi
kompetankedi dedi: Geçer, sadece oyun açılırken aynı Xbox hesabını girin, yeterli. Genişletmek için tıkla... Hesap falan istemedi, direkt olarak Xbox hesabına giriş yaptı. Neyse işime gelir.