xanpeus Gelişen Katılım 24 Mayıs 2026 Mesajlar 2 Beğeniler 1 24 Mayıs 2026 #1 FH6'da fotoğraf çekiyorum, çektiğim fotolar PC'ye kaydolmuyor. My Forza'dan indirip editliyorum lakin o zaman da kalite bozuk olduğundan yani 1080p olarak indirdiğimden dolayı fotoğraf bozuluyor. Bunun bir çözümü yok mu? Daha kaliteli çekemez miyim?
FH6'da fotoğraf çekiyorum, çektiğim fotolar PC'ye kaydolmuyor. My Forza'dan indirip editliyorum lakin o zaman da kalite bozuk olduğundan yani 1080p olarak indirdiğimden dolayı fotoğraf bozuluyor. Bunun bir çözümü yok mu? Daha kaliteli çekemez miyim?
Çözüm Michael MYERS 24 Mayıs 2026 Fotoğraf modunda çekip kaydetmek yerine arayüzü gizleyip Windows+PrtScreen yap. Ben öyle çekiyorum. Kaydetmeye gerek yok.
Fotoğraf modunda çekip kaydetmek yerine arayüzü gizleyip Windows+PrtScreen yap. Ben öyle çekiyorum. Kaydetmeye gerek yok.
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.514 Çözümler 70 Beğeniler 5.472 Yer Haddonfield, Illinois 24 Mayıs 2026 #2 Fotoğraf modunda çekip kaydetmek yerine arayüzü gizleyip Windows+PrtScreen yap. Ben öyle çekiyorum. Kaydetmeye gerek yok. Artı 0 Eksi Çözüm
Fotoğraf modunda çekip kaydetmek yerine arayüzü gizleyip Windows+PrtScreen yap. Ben öyle çekiyorum. Kaydetmeye gerek yok.