Forza Horizon 6'da ghosting olması normal mi?

Makaleler
1
Yer
İzmir
Dostlar selam. Oyun bana kalırsa harika ancak birkaç sorum olacak. Dış kamera'da hızlandıkça hafif bir ghosting başlıyor, normal mi? DLAA ile oynuyorum bu arada. Ayrıca ağaç tarzı dokular yaklaştıkça renderlanıyor. Aydınlatırsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet bunu bende fark ettim uzak araçlar ve nesneler silik duruyor yaklaştıkça netleşip opaklaşıyorlar optimizasyon işi olabilir diye düşündüm ama rahatsız ediyor ve uzak araçlarda farları flicker yapıyor bende.

Demek ki genel ufak problemler var. Umarim cozulur hocam. Sag olun.

Bende böyle sıkıntılar yok 1080p FSR 4.1 Native ile oynuyorum. Bazı yarış oyunlarında ghosting oluyor özellikle dikkat ederim ama bunda farketmedim.

Ghosting sıkıntısı yaşamadım bu problem MFG'den veya VA panelde oynuyor iseniz bu durumdan kaynaklanıyor olabilir malum VA paneller ghosting problemleri ile mimli bir panel türü.

Bunun dışında ekstrem grafik detaylarında oynuyorum pop in problemi maalesef var. Objeler özellikle araçlar ve otlar, çimenler ilerledikçe sonradan sonradan yükleniyor.

Benim de demek istediğim buydu bazen de önümdeki araç yok oluyor 1080p DLSS quality Ultra ayarlarda oynuyorum. IPS ekran var.

Hareket bulanıklığını kapatıp dener misin? Ayarlardaki video kısmında.

IPS panel ve 2x FG kullanıyorum. FH5'de ve The Crew'de de vardı.

Hareket bulanıklığını kapatıp dener misin? Ayarlardaki video kısmında.
Kapalı zaten hocam. Ancak bu kastettiğim tampondan ghosting problemi Crew ve FH5 dahil neredeyse her oyunda gordum.

Oyunun kendi TAA'si daha iyi bu konuda. Cok daha yumusak ama ghosting olayi cok daha az. Biraz keskinlik acip deneyin derim.

Bazi NVIDIA kullanicilarindan da Preset L kullaninca ghostingin DLAA'da oldukca azaldigini duydum ancak Preset L de bayagi FPS'e etki yapiyor, isterseniz deneyebilirsiniz.

Deneyelim tek tek. Bir tane uygun buluruz kendimize artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…