Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.901 Çözümler 9 Beğeniler 2.818 Yer KKTC | Gazimağusa Bugün 08:56 #1 Selamlar. Steam üzerinden Forza Horizon 6 oynuyorum. Bazı oyunlarda "Başlangıç Komutları" kısmından intro kısmı geçilebiliyor ancak Forza için bulamadım maalesef. Başka bir yolu var mı acaba? Teşekkürler. @Michael MYERS Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 09:04
Selamlar. Steam üzerinden Forza Horizon 6 oynuyorum. Bazı oyunlarda "Başlangıç Komutları" kısmından intro kısmı geçilebiliyor ancak Forza için bulamadım maalesef. Başka bir yolu var mı acaba? Teşekkürler. @Michael MYERS
THE KEROXEA Yetkin Elma Gurusu Droidlere Fısıldayan Hız Tutkunu Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.301 Makaleler 19 Çözümler 21 Beğeniler 2.469 Yer Rockport City Bugün 09:06 #2 Oyunun dizinindeki media>UI>Videos kısmından geçmek istediğin videonun uzantısını geçersiz bir uzantı ile (.bak) değiştir.
Oyunun dizinindeki media>UI>Videos kısmından geçmek istediğin videonun uzantısını geçersiz bir uzantı ile (.bak) değiştir.