A arda24142 Becerikli Katılım 22 Temmuz 2025 Mesajlar 690 Çözümler 3 Beğeniler 234 Dün 23:01 #1 Jant seçimi konusunda kötüyüm, nasıl seçerim? Silvia yaptım bir tane, drift ayarı falan güzel ama jantı seçemiyorum, o yüzden defaultta bıraktım. Siz nasıl jantlar kullanıyorsunuz?
Jant seçimi konusunda kötüyüm, nasıl seçerim? Silvia yaptım bir tane, drift ayarı falan güzel ama jantı seçemiyorum, o yüzden defaultta bıraktım. Siz nasıl jantlar kullanıyorsunuz?
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.574 Çözümler 72 Beğeniler 5.579 Yer Haddonfield, Illinois Dün 23:06 #2 HRE jantları favorim. Adamların kötü jantı yok.
KS KS A arda24142 Becerikli Katılım 22 Temmuz 2025 Mesajlar 690 Çözümler 3 Beğeniler 234 Dün 23:08 #3 Michael MYERS dedi: HRE jantları favorim. Adamların kötü jantı yok. Genişletmek için tıkla... HRE jantlar benim de hoşuma gidiyor da içlerinden bile seçemiyorum, çok kararsızım. Kararsızlıktan çoğunlukla stok bırakıyorum.
Michael MYERS dedi: HRE jantları favorim. Adamların kötü jantı yok. Genişletmek için tıkla... HRE jantlar benim de hoşuma gidiyor da içlerinden bile seçemiyorum, çok kararsızım. Kararsızlıktan çoğunlukla stok bırakıyorum.