Nikki Freeman 90 Üstün Katılım 15 Ağustos 2025 Mesajlar 1.098 Makaleler 1 Çözümler 12 Beğeniler 866 Yer California Bugün 15:45 #1 Merhaba, Forza Horizon 6'yı çıktığından beri oynuyorum fakat 2 milyon kredim var. Daha hızlı kredi kazanma yöntemi var mı?
Merhaba, Forza Horizon 6'yı çıktığından beri oynuyorum fakat 2 milyon kredim var. Daha hızlı kredi kazanma yöntemi var mı?
Yakuza 62 Uzman Katılım 23 Nisan 2026 Mesajlar 965 Çözümler 1 Beğeniler 888 Bugün 15:48 #2 PvP yaparak kendini geliştirip kredi kazanabilirsin. Hile de yapabilirsin ama sonra ben ban yedim o bu anlamam. Oyun daha sefte bismillah çıktı o karambolde ilk hafta hemen hile ile şans çarkı bastı herkes parayı buldu konuyu kapattı. Şimdi nasıldır bilemeyiz.
PvP yaparak kendini geliştirip kredi kazanabilirsin. Hile de yapabilirsin ama sonra ben ban yedim o bu anlamam. Oyun daha sefte bismillah çıktı o karambolde ilk hafta hemen hile ile şans çarkı bastı herkes parayı buldu konuyu kapattı. Şimdi nasıldır bilemeyiz.
Telefonunu Çıkra 90 Üstün Katılım 1 Eylül 2024 Mesajlar 1.885 Makaleler 10 Çözümler 4 Beğeniler 2.367 Bugün 16:35 #3 Müzayede evindeki nadir araçları ucuzdan kovala pahalıya sat. Ben sadece yarış yaparak ve harcamayarak kazandım da herkeste o sabır yok.
Müzayede evindeki nadir araçları ucuzdan kovala pahalıya sat. Ben sadece yarış yaparak ve harcamayarak kazandım da herkeste o sabır yok.