Ethem Efe 71 Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 5.548 Çözümler 10 Beğeniler 3.279 Yer KKTC | Gazimağusa 6 Haziran 2026 #1 Forza Horizon 6'da çoğu arabamda araç kaplaması olarak kullanıyorum ancak internette bazı yerlerde bu bayrağın oldukça saygısız ve saldırgan bir sembol olduğuna dair bilgiler gördüm. Bu konuda bir fikriniz var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Haziran 2026
Forza Horizon 6'da çoğu arabamda araç kaplaması olarak kullanıyorum ancak internette bazı yerlerde bu bayrağın oldukça saygısız ve saldırgan bir sembol olduğuna dair bilgiler gördüm. Bu konuda bir fikriniz var mı?
Emir 71 Moderasyon Üyesi Kıdemli Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 2.012 Makaleler 10 Çözümler 84 Beğeniler 3.831 6 Haziran 2026 #2 Bu bayrak eski Faşist Japonya bayrağıdır. O sebeple saldırgan olarak anılıyor olabilir. Komik bıyıklı adam ile müttefiklik kurmuşlardı.
Bu bayrak eski Faşist Japonya bayrağıdır. O sebeple saldırgan olarak anılıyor olabilir. Komik bıyıklı adam ile müttefiklik kurmuşlardı.
KS KS Ethem Efe 71 Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 5.548 Çözümler 10 Beğeniler 3.279 Yer KKTC | Gazimağusa 6 Haziran 2026 #3 Emir dedi: Bu bayrak eski Faşist Japonya bayrağıdır. O sebeple saldırgan olarak anılıyor olabilir. Eki Görüntüle 255155 Genişletmek için tıkla... Anladım. Hâlen böyle anılıyorsa düz Japonya bayrağı ile değiştirmek en iyisi gibi, teşekkür ederim.
Emir dedi: Bu bayrak eski Faşist Japonya bayrağıdır. O sebeple saldırgan olarak anılıyor olabilir. Eki Görüntüle 255155 Genişletmek için tıkla... Anladım. Hâlen böyle anılıyorsa düz Japonya bayrağı ile değiştirmek en iyisi gibi, teşekkür ederim.