Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.771 Çözümler 9 Beğeniler 2.703 Yer KKTC | Gazimağusa Cumartesi 15:12 #1 Forza Horizon 6'da çoğu arabamda araç kaplaması olarak kullanıyorum ancak internette bazı yerlerde bu bayrağın oldukça saygısız ve saldırgan bir sembol olduğuna dair bilgiler gördüm. Bu konuda bir fikriniz var mı? Son düzenleyen: Moderatör: Cumartesi 15:17
Forza Horizon 6'da çoğu arabamda araç kaplaması olarak kullanıyorum ancak internette bazı yerlerde bu bayrağın oldukça saygısız ve saldırgan bir sembol olduğuna dair bilgiler gördüm. Bu konuda bir fikriniz var mı?
Emir Moderasyon Üyesi Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 1.536 Makaleler 9 Çözümler 58 Beğeniler 3.022 Yer Mersin | Lefkoşa Cumartesi 15:20 #2 Bu bayrak eski Faşist Japonya bayrağıdır. O sebeple saldırgan olarak anılıyor olabilir. Komik bıyıklı adam ile müttefiklik kurmuşlardı.
Bu bayrak eski Faşist Japonya bayrağıdır. O sebeple saldırgan olarak anılıyor olabilir. Komik bıyıklı adam ile müttefiklik kurmuşlardı.
KS KS Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.771 Çözümler 9 Beğeniler 2.703 Yer KKTC | Gazimağusa Cumartesi 15:21 #3 Emir dedi: Bu bayrak eski Faşist Japonya bayrağıdır. O sebeple saldırgan olarak anılıyor olabilir. Eki Görüntüle 255155 Genişletmek için tıkla... Anladım. Hâlen böyle anılıyorsa düz Japonya bayrağı ile değiştirmek en iyisi gibi, teşekkür ederim.
Emir dedi: Bu bayrak eski Faşist Japonya bayrağıdır. O sebeple saldırgan olarak anılıyor olabilir. Eki Görüntüle 255155 Genişletmek için tıkla... Anladım. Hâlen böyle anılıyorsa düz Japonya bayrağı ile değiştirmek en iyisi gibi, teşekkür ederim.