Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Guts4K

Uzman
Merhaba, yaz indiriminde oyunu aldım, SSD'ye yükledim fakat resimde görüldüğü üzere Forza Motorsport ekranı geliyor ve bir anda kendini durduruyor. Tekrar oyna tuşuna basıyorum, yine aynısı. XBOX uygulaması da yüklü. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ekran görüntüsü 2026-07-06 200845.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorunu çözdüm, gaming services'ı kaldırıp tekrar yükledim. Yarın bir gün bu durumu yaşayan umarım bu yanıt çözer. PowerShell'i yönetici olarak çalıştırın ve bu kodları girin, bu kadar.

get-appxpackage Microsoft.GamingServices | remove-AppxPackage -allusers

start ms-windows-store://pdp/?productid=9MWPM2CQNLHN

Sistemde güncel olmayan bir şey yok; programlarda, güncel driver'larda güncel. Güzel 5070 Ti sistemim var, yani oyun için daha ne yükleyebilirim? Eksiği nedir, anlamadım. İlk defa taze şekilde alıp "Oyna" butonuna bastıktan sonra kendini durduran, açılmayan oyuna denk geldim.

Sistemde güncel olmayan bir şey yok; programlarda, güncel driver'larda güncel. Güzel 5070 Ti sistemim var, yani oyun için daha ne yükleyebilirim? Eksiği nedir, anlamadım. İlk defa taze şekilde alıp "Oyna" butonuna bastıktan sonra kendini durduran, açılmayan oyuna denk geldim.
Hocam bilgisayarda XBOX App var mı?

Sorunu çözdüm, gaming services'ı kaldırıp tekrar yükledim. Yarın bir gün bu durumu yaşayan umarım bu yanıt çözer. PowerShell'i yönetici olarak çalıştırın ve bu kodları girin, bu kadar.

get-appxpackage Microsoft.GamingServices | remove-AppxPackage -allusers

start ms-windows-store://pdp/?productid=9MWPM2CQNLHN

Çözüm