THE KEROXEA Üstün Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.690 Makaleler 20 Çözümler 21 Beğeniler 2.784 Yer Rockport City Bugün 18:07 #1 Bana göre asıl şey yetenek. Ne bileyim, iPhone 16 Pro kullanan adam bile benim 10 bin liralık Redmi ile çektiğim fotoğrafları çekemiyor mesela. Bunu Redmi Note 12 4G ile çekmiştim. Mesela bunları da Redmi Note 12 4G ile çekmiştim. Ama çevremde amiral gemisi cihazlar kullanan insanların çektiği fotoğraflar çok bulanık ve itici geliyor bana.
Bana göre asıl şey yetenek. Ne bileyim, iPhone 16 Pro kullanan adam bile benim 10 bin liralık Redmi ile çektiğim fotoğrafları çekemiyor mesela. Bunu Redmi Note 12 4G ile çekmiştim. Mesela bunları da Redmi Note 12 4G ile çekmiştim. Ama çevremde amiral gemisi cihazlar kullanan insanların çektiği fotoğraflar çok bulanık ve itici geliyor bana.
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.812 Çözümler 83 Beğeniler 5.975 Yer Haddonfield, Illinois Bugün 18:08 #2 Çevrendekiler ego tatmini için kullanıyor çünkü o cihazları. Güzel bir ışık ve açının toparlayamayacağı cihaz azdır.
Çevrendekiler ego tatmini için kullanıyor çünkü o cihazları. Güzel bir ışık ve açının toparlayamayacağı cihaz azdır.
muhammedemreyesilyurt Başarılı Katılım 30 Haziran 2024 Mesajlar 99 Beğeniler 33 Bugün 18:09 #3 Doğru ışık ve açı ile iPhone 7'ye bile düzgün fotoğraf çektirirsin..
KS KS THE KEROXEA Üstün Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.690 Makaleler 20 Çözümler 21 Beğeniler 2.784 Yer Rockport City Bugün 18:10 #4 Michael MYERS dedi: Çevrendekiler ego tatmini için kullanıyor çünkü o cihazları. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf konusu da öyle bence. Bilen adama en kötü cihazı da versen iyi iş çıkarabiliyor. muhammedemreyesilyurt dedi: Doğru ışık ve açı ile iPhone 7'ye bile düzgün fotoğraf çektirirsin.. Genişletmek için tıkla... iPhone 7 zaten güzel çekiyor çünkü o yüzden.
Michael MYERS dedi: Çevrendekiler ego tatmini için kullanıyor çünkü o cihazları. Genişletmek için tıkla... Fotoğraf konusu da öyle bence. Bilen adama en kötü cihazı da versen iyi iş çıkarabiliyor. muhammedemreyesilyurt dedi: Doğru ışık ve açı ile iPhone 7'ye bile düzgün fotoğraf çektirirsin.. Genişletmek için tıkla... iPhone 7 zaten güzel çekiyor çünkü o yüzden.
muhammedemreyesilyurt Başarılı Katılım 30 Haziran 2024 Mesajlar 99 Beğeniler 33 Bugün 18:11 #5 THE KEROXEA dedi: Fotoğraf konusu da öyle bence. Bilen adama en kötü cihazı da versen iyi iş çıkarabiliyor. iPhone 7 zaten güzel çekiyor çünkü o yüzden. Genişletmek için tıkla... Eskiliğinden örnek verdim. Senin için Samsung J7 serisinden örnek vereyim hadi Seni destekliyorum kısaca yani.
THE KEROXEA dedi: Fotoğraf konusu da öyle bence. Bilen adama en kötü cihazı da versen iyi iş çıkarabiliyor. iPhone 7 zaten güzel çekiyor çünkü o yüzden. Genişletmek için tıkla... Eskiliğinden örnek verdim. Senin için Samsung J7 serisinden örnek vereyim hadi Seni destekliyorum kısaca yani.
KS KS THE KEROXEA Üstün Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.690 Makaleler 20 Çözümler 21 Beğeniler 2.784 Yer Rockport City Bugün 18:13 #6 muhammedemreyesilyurt dedi: Eskiliğinden örnek verdim. Senin için Samsung J7 serisinden örnek vereyim hadi Seni destekliyorum kısaca yani. Genişletmek için tıkla... iPhone 4 bile bir kaliteli duruyor çekerken Son düzenleme: Bugün 18:21
muhammedemreyesilyurt dedi: Eskiliğinden örnek verdim. Senin için Samsung J7 serisinden örnek vereyim hadi Seni destekliyorum kısaca yani. Genişletmek için tıkla... iPhone 4 bile bir kaliteli duruyor çekerken
RamKokusuSeven Uzman Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 731 Çözümler 3 Beğeniler 518 Yer Rockstar Games GTA VI çıkar Bugün 18:14 #7 Onların ihtiyaçları çevreye hava atmak. Kredi çekip alıyorlar. Fakat sana biz çok güzel kamera alsak çok iyi çekimler yaparsın.
Onların ihtiyaçları çevreye hava atmak. Kredi çekip alıyorlar. Fakat sana biz çok güzel kamera alsak çok iyi çekimler yaparsın.
KS KS THE KEROXEA Üstün Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 2.690 Makaleler 20 Çözümler 21 Beğeniler 2.784 Yer Rockport City Bugün 18:16 #8 RamKokusuSeven dedi: Fakat sana biz çok güzel kamera alsak çok iyi çekimler yaparsın. Genişletmek için tıkla... Al da çekeyim
RamKokusuSeven dedi: Fakat sana biz çok güzel kamera alsak çok iyi çekimler yaparsın. Genişletmek için tıkla... Al da çekeyim
RamKokusuSeven Uzman Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 731 Çözümler 3 Beğeniler 518 Yer Rockstar Games GTA VI çıkar Bugün 18:18 #9 THE KEROXEA dedi: Al da çekeyim Genişletmek için tıkla... Kendime alırsam size de alırım
Remus Lupin Üstün Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 1.030 Makaleler 1 Çözümler 13 Beğeniler 584 Yer Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu Bugün 18:18 #10 Renk ayarıda çok önemli.