alperen Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.667 Makaleler 5 Çözümler 16 Beğeniler 3.822 Yer Winterfell 26 Şubat 2025 #1 Az önce arkadaşıma ders notlarını Instagram'ın DM kısmında çekip attım ve böyle bir bildirim geldi. Eğer birinin attığı fotoğrafı SS alacaksanız iki kez düşünün derim.
Az önce arkadaşıma ders notlarını Instagram'ın DM kısmında çekip attım ve böyle bir bildirim geldi. Eğer birinin attığı fotoğrafı SS alacaksanız iki kez düşünün derim.
K Ken Carson Uzman Katılım 27 Temmuz 2024 Mesajlar 476 Beğeniler 304 Yer İstanbul, Suadiye 26 Şubat 2025 #2 DM fotoğraflarında uzun süredir vardı bu.
KS KS alperen Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.667 Makaleler 5 Çözümler 16 Beğeniler 3.822 Yer Winterfell 26 Şubat 2025 #3 Ken Carson dedi: DM fotoğraflarında uzun süredir vardı bu. Genişletmek için tıkla... Şimdi kendi hesaplarimdan deneme yaptım çıkmadı bu bildirim. Bilemedim.
Ken Carson dedi: DM fotoğraflarında uzun süredir vardı bu. Genişletmek için tıkla... Şimdi kendi hesaplarimdan deneme yaptım çıkmadı bu bildirim. Bilemedim.
K Ken Carson Uzman Katılım 27 Temmuz 2024 Mesajlar 476 Beğeniler 304 Yer İstanbul, Suadiye 26 Şubat 2025 #4 alperen dedi: Şimdi kendi hesaplarimdan deneme yaptım çıkmadı bu bildirim. Bilemedim. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal Instagram'ın bazı hesaplara getirip bazılarına getirmediği o özelliklerden biridir.
alperen dedi: Şimdi kendi hesaplarimdan deneme yaptım çıkmadı bu bildirim. Bilemedim. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal Instagram'ın bazı hesaplara getirip bazılarına getirmediği o özelliklerden biridir.