ayberk1234

Üyecik
Merhaba. Windows 11 ocak ayı güncellemesini yaptım ve yaptıktan sonra PUBG oynarken ani FPS düşüşleri oldu. İnternette biraz araştırdım ve bu konuyu gördüm, sonra güncelleme geçmişinden KB ile başlayan güncellemelerin kaldırabilenlerini kaldırdım ve FPS biraz düzeldi ama kaldırılamayan KB dosyaları var, onları nasıl kaldıracağım? Lütfen biliyorsanız yardım edin.

Merhaba. Windows 11 Ocak ayı güncellemesini yaptım ve yaptıktan sonra PUBG oynarken ani FPS düşüşleri oldu. İnternette biraz araştırdım ve bu konuyu gördüm, sonra güncelleme geçmişinden KB ile başlayan güncellemelerin kaldırabilenlerini kaldırdım ve FPS biraz düzeldi ama kaldırılamayan KB dosyaları var, onları nasıl kaldıracağım? Lütfen biliyorsanız yardım edin.

Windows Update ile yeniden yükleme (onarım) sürümü ile bu sorunlu güncelleme kaldırılabilir güncelleme yüklenince Denetim Masası bakım hizmeti çalışıp bittiğinde sorunlu güncelleme artık kaldıramıyor olur.

Merhaba. Windows 11 Ocak ayı güncellemesini yaptım ve yaptıktan sonra PUBG oynarken ani FPS düşüşleri oldu. İnternette biraz araştırdım ve bu konuyu gördüm, sonra güncelleme geçmişinden KB ile başlayan güncellemelerin kaldırabilenlerini kaldırdım ve FPS biraz düzeldi ama kaldırılamayan KB dosyaları var, onları nasıl kaldıracağım? Lütfen biliyorsanız yardım edin.

Yeni guncelleme yayınlandı, kaldırmayaa calısırken sorun yasayabilirsin.
Yeni guncelleme yap 7705 olur, konu kilit olur.