FPS oyunları için 540 Hz monitör tavsiyesi

Bütçe
Bütçemde problem yok.
Asus mu fast rapid IPS hocam anlamadım. Bir de 480Hz oled ile 540hz arasını algilamamiz mümkün mu? Oled monitörlerde 26.5 inç büyüklüğünde TN de ise 24.1, 24.5 inç büyüklüğünde. Oled monitör alsam 26.5 inç olarak warzone valorant gibi fps oyunlarında bana dezavantaj yaratır mı acaba?

Fast ve Rapid IPS monitörü satabilmek için yazılan bir şey. Pazarlama stratejisi yani. Bu kısım önemli değil. 480Hz OLED ile 540Hz TN panel arasındaki farkı anlayabileceğini pek sanmıyorum ama, UFO testinde gerekli ayarlamalar yapıldığı zaman TN panel daha net gösteriyor UFO'yu. Profesyonel incelemecide bu monitörlerin gerekli ayarlamalar yapıldığı zaman daha iyi olduğunu söylüyor. Yine de dediğim gibi farkı hissedip hissedemeyeceğini bilemem. Ben fark edemem ama, tenz gibi üst düzey profesyonel oyuncular fark edebilir. Sen hangi kısma giriyorsun bilemiyorum. Bu işten para kazanıyorsan o zaman milimlik farkı bile değerlendirebilirsin. Aksi halde OLED almak daha mantıklı olacaktır.

Profesyonel oyuncuların kullandığı boyutlara göre bir tercih yapabilirsin. Onlar en ufak şeye bile dikkat ediyor. Benim için aradaki boyut önemsiz. Profesyonel düzeyde oynayacak insanlar için önemli olabilir.

BenQ Zowie'nin 540Hz'lik monitörünün siparişini verdim. Teşekkür ederim tüm önerileriniz ve tavsiyeleriniz için.

BenQ Zowie'nin 540Hz'lik monitörünün siparişini verdim. Teşekkür ederim tüm önerileriniz ve tavsiyeleriniz için.

İncelemede yapılan ayarların birebir aynısını uygulamayı unutmayın. Aksi halde OLED'den daha kötü bir hareket netliğine sahip olursunuz. Videoda anlatılıyor zaten incelemesini paylaşmıştım.

İncelemede yapılan ayarların birebir aynısını uygulamayı unutmayın. Aksi halde OLED'den daha kötü bir hareket netliğine sahip olursunuz. Videoda anlatılıyor zaten incelemesini paylaşmıştım.
Aynılarını yapacağım çok teşekkür ederim tekrardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…