Merhaba yarın kargodan gelecek FreeDOS laptopum için Windows 11 kuracağım. Rufus'dan mı yüklemem lazım yoksa Windows yükleme medyasi oluşturmadan mı? Ve duyduğuma göre Intel tabanlı laptoplarda Windows'u kurarken SSD gözükmüyormuş, onun içinde BIOS'tan VMD seçeneğini kapatmak gerekiyormuş. Bu VMD'yi kapatmak bilgisayarın performansını düşürür mü ve Windows'u kurduktan sonra tekrar BIOS'tan o ayarı açmam gerekiyor mu?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Merhaba, kurulum videomuz işinizi görecektir.
Merhaba, kurulum videomuz işinizi görecektir.
Hocam peki şu an forumdan indirebildiğimiz Windows 11 sürümü güncel midir?
YASEDEM
Deneyimli
Merhaba yarın kargodan gelecek FreeDOS laptopum için Windows 11 kuracağım. Rufus'dan mı yüklemem lazım yoksa Windows yükleme medyasi oluşturmadan mı? Ve duyduğuma göre Intel tabanlı laptoplarda Windows'u kurarken SSD gözükmüyormuş, onun içinde BIOS'tan VMD seçeneğini kapatmak gerekiyormuş. Bu VMD'yi kapatmak bilgisayarın performansını düşürür mü ve Windows'u kurduktan sonra tekrar BIOS'tan o ayarı açmam gerekiyor mu?
Ben geçen hafta 25H2 kurdum, sıkıntı çıkmadı. Daha önce böyle bir şey ile karşılaşmadım.
Ben geçen hafta 25H2 kurdum, sıkıntı çıkmadı. Daha önce böyle bir şey ile karşılaşmadım.
Sıfırdan mı kurdunuz hocam?
YASEDEM
Deneyimli
Hocam peki şu an forumdan indirebildiğimiz Windows 11 sürümü güncel midir?
Direkt kendi sitesinden indirebilirsiniz.
Evet.
Eğer sıkıntı yaşarsanız o zaman bakarız.
Benim izlediğim birkaç tane video da ve Techolay'daki rehber SSDlerin gözükmeme gibi bir sorunu vardı. Sistem özellikleriniz nedir acaba?
Elbette hocam, yeni sürüm çıktıkça güncelliyoruz zaten.Hocam peki şu an forumdan indirebildiğimiz Windows 11 sürümü güncel midir?
En güncel Windows sürümü.
- Recep Baltaş
- 25h2 download iso windows 11
- Windows Sürümleri
Elbette hocam, yeni sürüm çıktıkça güncelliyoruz zaten.
En güncel Windows sürümü.
- Recep Baltaş
- 25h2 download iso windows 11
- Windows Sürümleri
Teşekkür ederim.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-